... všetko o BMW ...
Little player napísal:Chlapci tunaka nevedia co je tds, co sa z neho da dostat. Podla mna jeden velmi vydareny motor, az na to ze ho povest predbehla. Vela aut s tymto motorom malo postacane km, boli dovezene a namiesto 180tis mali cez 400tis a ked sa k tomu este prida vytacanie za studena,zla udrzba a podobne, tak sme doma a zrazu bol z toho najhorsi motor aky moze byt. Ked je tento motor rozladeny, tak samozrejme je mrtvy. Da sa z neho vela dostat,pri malych nakladoch,pri dobrom zaobchadzani je spolahlivy a ma prijatelnu spotrebu, s dobrym vyfukom aj fajn zvuk. Ja na ten motor nedam dopustit, mal som ho v e36, 180ps, nemala sancu e36 325i, ani e39 528i na sprintoch. To iste tento rok na Nive na sprintoch modra combi e36 tds. Rovnaka uprava, mal casy ako r6 benziny, chalan na tom dochadza kazdy den 40km, dava tomu aj kvapky uz niekolko rokov, ale ked niesu zanedbane postupy vyssie v texte, tak nieje o com. Co sa tyka jazdnych vlastnosti e34 ked ma podvozok v dobrom stave, tak skor pod 110 sa neda na tom chodit...
spec napísal:Tak teba som to videl cca 2tyzdne dozadu v Žiline,vychádzal si od univerzity a šiel smerom k Nay.Velmi pekna E34 taku zachovalu som este nevidel,vidiet ze sa staras![]()
starynovy napísal:Nie nieje to dobry motor, a bodka. Ak to budeme porovnavat s najhorsimi, tak je dobry, ale na svoju dobu, a predpokladanu spolahlivost v porovnani s dieslami koncernu, alebo MB, je to sracka, co ledva drzi pokope. Haters gonna, hate.. Tak to si bol ty littleplayer? na Nive? No ak to Masko do buduceho roku nerozjebe, alebo sa ten vetchy kus liatiny nerozpadne, tak ti ukaze ako M51 ide.. kym ide.
masko napísal:Takto kruto si robiť srandu z tdsIšiel si niekedy v tds aj s mechanikou? Až tam to začína byť zaujímavé......
masko napísal:Je možné, že som to bol ja, v tej oblasti sa zdržiavam denne :) Ďakujem za pochvalu, snažím sa starať v rámci možností. Mať viac času, tak je to auto ako v perinke...