Tak, po malej odmlke trošku oživím príbeh, auto stále jazdí.. a jazdí a jazdí... denno denne dostáva na hubu..... no a výsledkom sú silentbloky na zadnej náprave rozjebané na šrot.... auto pláva ako loď ( budem dávať žlté strongflexy na komplet zadnú nápravu .. teda okrem silentov na klietke diferenciálu )
Pred nedávnom pri jemnom rozjazde z miesta ( kick down

) sa od zadnej nápravy ozvala rana .... taká že som myslel že mi roztrhlo diferák a len som pozeral do spätného zrkadla či niečo neostalo na zemi

.... no a dnes som zistil čo sa stalo...
silentblok ktorý drží diferák vpredu je v riti... a šrob je zlomený...
Takže aktuálne ked dám kick down tak sa diferák podvihne do hora... a kardan šúcha o karoseriu
toľko zadná náprava
Predná náprava... predný pravý nosný čap ... vybitý na smrť ( vibrácie do volantu už pri rýchlosti okolo 110 km/h )
Pár týždňov dozadu som sa bol povoziť na Hutách s kamarátmi ( Hondičkármi... predokolkármi... ako som si ich ja pomennoval :) ) no a moje auto to nejako nezvládlo

O-krúžky na výstupe olejového chladiča sa rozhodli že toto už dalej nebudú znášať ... a jednoducho sa natiahol jeden z nich tak, že som stiekol z oleja ako prasa z krvi na zabíjačke... takže som bol domov odtiahnutý
No a minulý týždeň som sa bol pozrieť a povoziť sa na kamarátovom Golfe MK1 ..
Prikladám nejaké foto a video vyššie spomínanej patálie s diferákom
https://www.youtube.com/watch?v=L4K5UEe ... e=youtu.be