Aaaaa zase nasledovalo jazdenie a jazdenie, a este dalsie jazdenie..
V zapati mi priatelka oznamila ze fasa robotu jej ponukli v Bratislave tak ze reku sak dobre no a ?

Taaaak sme sa zacali stahovat do BA, a kym sme riesili drobnosti kolo pohovorov kvoli mojej robote v BA atd tak som medzi tym zistil ze my vlastne nemame cim do BA cestovat.
Tak som sa najebal a dal som spravit auto:
1. Vymena obidvoch spokjkovych valcekov pretoze s auto sa uz pomaly nedalo jazdit
2. Ventilator na chladic pretoze viska ktoru som dostal k autu bola napevno pošrubovana

3. Vymena vsetkych remenov pretoze stare piskali kazdy jeden a nebodaj by sa nejaky roztrhol na dialnici
4. Kola sa vymenili za obycajnu sadu uplne krasne rovnych plechacov s gumami zadara hoci ne moj rozmer (195 55 R15 - z Citroen xsara) ale krasne rovne - vsetko vhodne na vysoku rychlost na dialnici
5. Vymenila sa chladiaca, nejake tie hadicky
6. Vymenili sa tycky stabiku a cekla sa cela naprava, dotiahol a pocekoval sa vyfuk ktory je, cudujme sa svete, opraveny celkom pekne a total zdravy (az na ten pojebany koncak)
7. Natankovalo sa
8. Kupila sa dialnicna znamka
9. Interier sa vycistil a dal trosku dokopy
10. Auto sa trosku umylo
11. Kufor sa vypratal
12. Doplnil som rezervu do kufra
13. Dotiahla sa vola na riadeni
14. Vymenil sa filter paliva a vzduchu a aj brzdovka
Auto sa stalo celkom pouzitelnym na dlhsie cestovanie, nic neklepalo, neprehrievalo sa, spojka spojkovala, a krasne slo za plynom na tych kolesach z furika
Mohli sme zacat stahovat :)
A tu uz bučorka pred blokom po velmi krasnej a uspesnej ceste spodnou trasou do BA :) velmi spoko, pohodlna jazda