No, po dlhsej dobe nepojazdnosti auta som sa rozhodol ze popisem co sa dialo...
Auto som chcel niekedy v novembri pripravit na zimu a dal som vymenit chladiacu za zimnu zmes. Vymenilo sa, auto sa nechalo bezat pred garazou asi 15 min, no len nejak sa "zabudlo" na odvzdusnenie systemu. Hups

Auto stalo u mechanika, lebo ja som nemal cas, a tak ze mi to pozre co tomu je. Po jeho vraj UMORNOM odvzdusnovani zajebal ze "TESNENIE". Tak som kupil E36 Compact na vozenie v zime - to je uz ina tragedia .. vlastne iny pribeh.
Po nejakom case som sa rozhodol ze mam pici a ze zoberem si auto k sebe, prenajmem si dajaku tu garažu a dam ho dokopy. Casovo to bolo asi nejako v Maji.
Po porade s Dendom, Andrejom a bnykolasom (velke DIKY pani za Vasu velku ochotu pomoct) som sa rozhodol ze objednam veci a Dendo prislubil ze mi vymeni tesnenie pod hlavou.
Naaaaaakupil som jak blaaaaaaazen tesnenia a vsetky srandy okolo, co len ma napadlo, dokopy asi 150€ veci. Vymenil som vodnu pumpu, hadice, cidla, komplet vsetko som pretesnil, vymenil remene, vystreikal chladic, vsetko vycistil (alias posledna sanca pred rozoberanim hlavy)
Jak sa blizil termin opravy auta u Denda, neviem co sa stalo, ale Dendo dosiel ze kukneme sa na to a skusme to odvzdusnit poriadne. Voslo sa tam dalsich asi 3000 Litrov vody

cize asi paaar deci chybalo.
Medzitym mi aj Denis vybavil dalsi motor z vraku, takze namiesto M20tky by som mal M50tku. Co by nebolo az take zle, ale bol to iba 2liter

Tak somsa na to vykaslal a nechavam si moju M20 (btw planujem oturbit :) )
Dendovi sa podarilo moj motorik paradne odvzdusnit a krasne chladi, cize sme usudili ze zlyhal ludsky fucktor pri odvzdusnovani.
Tak ked sa nam tak pekne zadarilo, Dendo vlastne prisiel o moznost privyrobit si nieco do kapsy (sorač kamo

). A f!zikovi dakujem za stahovaciu pasku na hadicu, bez nej by sa to nepodarilo.
Rozhodol som sa ze bude z toho auta lowcost zavodak, takze som objednal lowcost veci asi za dalsich 600€
Veci zahrnaju:
2 Skrupiny, hydro rucka, 2 4bod. pasy, Odsadeny semisovy volant + naboj, Pevny sport podvozok TAčko so zniz. 60/40 + ulozenia, viska, vrtula, brzd oblozenia.... Samozrejme doniesol som si aj kola z Košic co som mal na toto auto odlozene, krasne krive šmejdacke 16tky, 8 palcov siroke s gumami vhodnymi na Zetor 25. Plno vela naradia, medzi inym stahovak na pruziny.
Tento tyzden planujem ponahadzovat podvozok, a apson 1 sedacku aby som sa mohol aspon previest. Ak by niekto dostal zatmenie mozgu a mal naladu ma prist podporit a mozno aj pomoct, nech sa paci.
A este keho som zabudol spomenuuuuuut, ved presa mojho tyraneho kamarata Martina, ktory mi pomohol odtiahnut auto od dielne pred blok, a ktoremu som nepovedal ze pojdeme tahat auto ktore nema platne PZP, ma kompletne vybitu baterku ze nejdu ani parkovacky, ani kontrolky, ma vsetky kolesa vyfucane a pojde sa po dialnici 40tkou o 8smej vecer (cize tma jak ... ):D
Takze MARTIN z "Podhradia" - DAKUJEM :)
Asi tolko zatial, viac po vikende. Kebab do ruky !