... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Ale prosimta, tieto tvoje argumentacie to je ako ucebnica toho, ako sa to nerobi.. strawman picoviny dokola. Vymyslis si argument, ktory sa nikdy nestal a hadas sa o nom sam so sebou. Nice.
Merat OPEN CIRCUIT VOLTAGE pod zatazou 3h po odpojeni z nabijacky to je co za kokotina proste?Ja som si to nevymyslel, vedecke fakty, dohladatelne. Som zvedavy kde mi dohladas zdroj k tymto dristom, ktore si samozrejme uz vymazal, nieco na tento styl : Ked tam je zataz, napatie na doskach klesa exponencialne, nie linearne a skor nabitie vsiakne do dosky hlbsie". Cozeee?
Rovnako je vedecky fakt ake elektrochemicke napatie ma clanok z dvoch kovov v tom ktorom elektrolyte, dohladaj si, je uplne jedno, ci ten clanok tvori 15cm2 platna s kapacitou 1Ah alebo dva droty s kapacitou 0,1mAh. Rovnako tie kokotiny co aka nabijacka kedy robi a zistuje.. ty si dissassembnul kod z toho micra? Ci veris vsetkym picovinym na letaku? Too bad.
Ty si hladal ten vrchol DK krivky odchylkomerom s citlivostou na tisiciny, strawman picoviny, exponencialne krivky, nabjacka dobija DO KAPACITY, meria teplotu baterie.. asi ocami? Koniec hosi..