dakujem :-) farba uz ani neviem presne, ale je to nejaka "aluzinok" alebo take nieco, co by mala vydrzat nejake teploty, ale neverim ze nejak dlho vydrzi, uvidime..
Zmena k lepšiemu brutálna....pekna prácička...👍ale ešte to potrebuje veĺa lásky....len škoda, že pár km po našich špinavých cestách a je to riňavé zase jak bolo predtým....😆
Tak tam hlavne išlo o to aby to očistil, prišiel na miesta kde je narušená izolácia, tie ošetril, aby do budúcna nerobili problém. Nové a obnovené diely nahodil späť a vymaľované. Aj tak si myslím, že na daily a zlé cesty má Peťo uplne iné auto a toto sa bude vyťahovať keď bude sucho a na zrazy.
dakujem :-) farba uz ani neviem presne, ale je to nejaka "aluzinok" alebo take nieco, co by mala vydrzat nejake teploty, ale neverim ze nejak dlho vydrzi, uvidime..
Jedina vec ktoru som nevymenil na tom, predne brzdy.. kedze vyzerali jak vyzerali, vpodstate nove kotuce a nove platnicky, myslel som si ze netreba.. ale na poslednej stk ukazalo hadzavost taku, ze ledva to preslo. tak som to teraz poriesil, kedze stk sa blizi..