... všetko o BMW ...
rapidwinner napísal:áno je to hnoj čo hnije jak stará mrkva v záhrade . pretože z môjho pohľadu také auto už nemá význam pretože nikdy som nemal garáž a vždy parkujem len vonku pred domom . Ale užil som si z e38 dosť ked nabeháš na e38 100 000 km má zmysel také auto ešte ospevovať ? podľa mňa už ani nie ,je mraky áut ktoré sú lepšie od e38Typico. Vcera predal E38, uz neni najlepsie auto na svete, uz je to hnily hnoj. Ma jebne
e38flight napísal:pocuvaj ty si nejaky autista? v prvom rade preco porovnavas to ze si nabehal 100 000km na tvojej hajtre s mojim projektom na hrajkanie ktory za 15 mesiacov odkedy ho mam spravil asi 500km, dalej si skonstatoval ze hnije kasna, co by som chcel vysvetlit teda ako si na to prisiel, ze od prvych fotiek/videa ktore som tu pridaval, za rok zhnila kasna v suchej garazi.áno je to hnoj čo hnije jak stará mrkva v záhrade . pretože z môjho pohľadu také auto už nemá význam pretože nikdy som nemal garáž a vždy parkujem len vonku pred domom . Ale užil som si z e38 dosť ked nabeháš na e38 100 000 km má zmysel také auto ešte ospevovať ? podľa mňa už ani nie ,je mraky áut ktoré sú lepšie od e38
e38flight napísal:LoL ....ty si strasny traged...áno je to hnoj čo hnije jak stará mrkva v záhrade . pretože z môjho pohľadu také auto už nemá význam pretože nikdy som nemal garáž a vždy parkujem len vonku pred domom .
rapidwinner napísal:presne toto vykrutilo dekel aj mneTypico. Vcera predal E38, uz neni najlepsie auto na svete, uz je to hnily hnoj. Ma jebne
spekillant napísal:presne toto vykrutilo dekel aj mnedo vcera bola e38 na plin galakticke uberauto, ked to vymenil za iny rozjebany kybel, tak to uz je stara hniloba
![]()
![]()
hlavne konzistentne
![]()
fuxxo zbytocne na to aj reagovatale z tej garaze mi tecu sliny, uplne by mi stacila tak stvrtinova oproti tvojej
len tak uvazujem, ked mas garaz takychto proporcii, byvanie nemas nahodou haciendu jak undy?
undy napísal:uz je na stavebnom urade podana ziadostfuxo, KRUHÁČ si si mal vyskladať veď
Fuxxo napísal:ale neojebavaj ved ten nas je permanentne zatvorenypf. barak je mensi jak garazasi o 40 stvorcov.. ludia potrebuju menej miesta jak auta
![]()
uz je na stavebnom urade podana ziadost