e30maniac napísal:siber otvoreny to je super tak ti zavidim,ta potesim ani ja som nic uz2 tyzdne nerobil mal som potrhane vezy v kolene ale uz to psrubovali

ja idem pasovat škary na karoseriir takze to bude srandy no a tebe este vela veci treba aby si mohol robit SWAP v8 ci prva je ta garaž?
...to hej,,,sibru sa aj ja tesim

..ta veru budes mat srandu to nastelovat,,ale aspon,,ze zdravotne uz lepsie si na tom a budes moct zase pomalicky dlubkat...uz sa ti to zacne rysovat

...praveze uz mam toho dost na swapa,,co sa tyka polozenia motora do kasne...brzd.posilovac som si uz pripravil,,takze uz len napojim podtlakovu hadicku na motor a brzdy finish!!

...riadenie,chladenie,hadice+el vetrak budem riesit priebezne...potom palivovy system...vyfuk sa bude vyrabat ako posledny...zvody 2x 4 do 1 uz mam...nerezove rury pod cele auto tiez ,,,lahko zohnatelne diely ako kolena,,nejake priruby,,x pipe+koncaky nebude problem,,,kardan mam origo e30 m3 aj ulozenie prevodovky,,samosvor tiez mam,,,drziaky motora aj silace takisto...riadiacku bez EWS tiez ( SOLBERG dikes!!!),, akurat tu kabelaz z manuala je kua pruser zohnat a potom samozrejme este kopec malickosti bude treba...s tym ratam,,ale uz chcem konecne zacat nieco robit=vyhodit motor von lebo takto to nespravim ani do dalsieho leta...musim to proste rozhadzat a potom to uz pojde...garaz ale bude dost draha takze asi len na pol roka zoberiem a potom na nekonecne doladovacky mi uz bude stacit aj moja mala kde stoji saxo alebo zase ulica

...ta je aspon dost velka