Výborný príbeh. Koľká tvoja tricka to je ked už máš s tým také skúsenosti?
..prva a dufam,,ze nie posledna...teda aj celkovo moje prve Bmw ....e30 je skutocne vynimocne auto...niekedy som mal sice zalusk na e21 povodne od Cambalu z SNV... tak ak si tu a citas to---mal si to nadherne!! este pocas zakladky som ho chodil ocumovat dole na sidlisko Zapad v Levoci kde si s tym dost casto staval...nikdy nezabudnem na to auto!!! tvoj zvuk som poznal na dialku a vzdy ked si prechadzal okolo tak ma zamrazilo a otvorilo mi gambu...neskor ked boli nejake korunky chcel som si ho kupit...to ale presiel uz nejaky ten piatok a v tej dobe ho uz vlastnil moj Byvaly kolega...bol som na neho pozriet v Harichovciach no v tej dobe uz bol v stave na zaplakanie a dokonca aj buchnuty z boku lebo mu v Snv nejaky ozran na Favorite pri stanici nedal prednost...takze som do toho uz proste nesiel...no vzal ho moj spoluziak do garaze a uz po mensom obhliadnuti sa toho tiez vzdal...svoje si uz proste odzilo...za poslednu dobu bolo v zlych rukach a to na nom bolo hodne,hodne vidiet...majitel ho potom hodil za plot...tu su foto ako skoncilo...niekedy to bol skutocny exemplar...R.I.P e21!!