...po dlhom hladani niecoho co by mi dovolila financna situacia som nasiel pomerne vhodny stelovak na predok...je to pouzity origo KW cize kvalitka aj ked na foto neposoby prave najlepsie...ale jeho celkovy stav bol ok tak som ho vzal,,,stacilo by to poriadne vycistit a bol by peknucky ale na to sa nejako nenasiel cas kedze som mal dost inych starosti...tiez som zohnal pouzivane predne brzdice Wilwoods 4-piestikove ktore sa mi neskor postarali o zopar sivych vlasov

,,kotuce su tiez origo Wilwood chladene aj od naboja...a predvcerom som menil aj platnicky...chcel som kvalitne zlte EBC a to bol dalsi problem...vsade sa dali zohnat len cervene alebo dokonca zelene ktore su pomerne dost o nicom ak sa zahreju...nakoniec som nasiel zlte EBC ale pre iny model Wilwoods no zdali sa byt rozmerovo rovnake tak som to riskol a objednal ich...aaaa pasovali super,,sice dost piskaju ale s brzdnym ucinkom som konecne spokojny

Uploaded with
ImageShack.usa tu je ten dovot sivych vlasov na hlave....NIKDY VIAC NECHCEM NA BRZDACH DVOJDIELNE ODVZDUSNOVAKY !!!...mam foto len jedneho...clovek na nich len pozrie a uz sa lamu

celkovo sa mi ulomili 3! (kazdy piestik=odvzdusnovak...cize celkovo su na prednych strmenoch 8 )

Uploaded with
ImageShack.us2 som vybral pomocou hviezdickovych nadstavcov pomerne lahko no posledny bol pruser!!! ...az taky ,,ze som nakoniec musel ist s celym strmenom do firmy specializujucej sa na zvaranie nereze a hliniku...kedze je to hlinikova zliatina zavit sa pri snahe vytiahnut ulomeny kus odvzdusnovaka rychlo poskodil a nechcel som riskovat,,ze sa s tym potom niekde vyvratim kedze tam uz odvzdusnovat nedrzal na 100%
..prikladam foto uz zavareneho strmena...este pripomeniem,,ze vecsi zavit sa tam uz narezat nedal lebo stena je tam velmi tenka...nie je to uz sice velmi pekne,,,ale je to bezpecne!

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usnove nerezove a hlavne ,,jednodielne'' odvzdusnovaky

Uploaded with
ImageShack.usvyhoda tychto brzd je ,,ze ich staci odvzdusnit cez 2 vrchne kazdu stranu...lenze ja som mal zavareny prave vrchny!no stacilo zamenit strmene opacne lavy za pravy a bolo...takze tolko co sa tyka starosti s prednymi brzdami...som rad,,ze uz mam od toho pokoj...

Uploaded with
ImageShack.us