... všetko o BMW ...
tke34vt napísal:Fuha, to si daval vsetko sam dole? Pekne si sa do toho pustil a hej troska mi vadi ten anglican, ale pekne zachovale!![]()
dedo1 napísal:pekne
joho6891 napísal:...inac podvozok si velmi nevsimajte...dal som ho tam len do casu lebo som iny nemal (okrem povodneho,hrdzaveho)a aspon som chcel vyskusat o kolko znizi e30 ,,samozrejme to nebolo nic moc ale prekvapeny som nebol kedze som od neho ani vela neocakaval...tymto sa chcem zaroven nieco opytat------neviete niekto poradit z coho by sa dal dopasovat tlmic na e30 ktory by bol od povodneho e30 tlmica kratsi min. o 6cm? mojou myslienkou je pouzit kratucku pruzinu (cca7-8cm v nestlacenom stave) a podvozkove nastavovacie skrutky z jej oboch stran jednak koli priemeru pruziny a jednak koli velkemu rozmedziu nastavenia vysky...vsetky nastavovace uz mam,, su z corsy a po malickej uprave budu pasovat super...pruziny sa daju zohnat od eibachu v roznych variantach tuhosti...takze pruziny,vyska a nastavenie by boli poriesene...akurat ten tlmic keby vedel niekto poradit...chcem to mat spravene poriadne a nie tak ,,ze ked dam auto na zdvyhak tak mi budu tie pruziny vyskakovat z ulozeni! vopred dikes
runder napísal:oproti tej starej náprave to je nenormálny rozdiel :) určite to stálo zato :) len tak ďalej, takýto upgrade nemáva veľ aľudí na fore :)