Tak by som sa rad privital medzi clenmi BMW pozitivnych
Ale pojdem pekne od zaciatku pred asi dvomi rokmi som sa rozhodol, ze az kupim auto, bude to BMW a tak som asi pred rokom ked som uz mal dostupne financie zacal poskulovat po aute, rozhodol som sa ist rovno do toho najviac vysnivaneho a pozeral som sa po E32kach. Pred par tyzdnami som nasiel jednu peknu avsak, studujem v CR a nemal som casu ist ho hned pozriet a ked som teda tento weekend dofrcal domov a s nadsenim letel pozriet peknu E32ku cakalo ma sklamanie nakolko auto bolo ako cukrik no nejaky chumaj to cele dosral tym ze absolutne nahovno prevaril cislo kasne, co bol rozhodujuci fakt, kvoli ktoremu som ho nevzal
Cestou domov rodicov a mna napadla rovnaka myslienka a ta, ze kamarat ma E30ku, na ktoru nema cas a momentalne ani financie, preto sme rovno volali, vecer uz sedel kamarat u nas a dohadovali sme podmienky. A tak vcera o polnoci z BA prisla na lane moja prva "kara" a teraz uz viac o nej.
Ide o 320i rv. ´87, sedan vo farbe luxorbeige metallic, k autu som nafasoval 4 letnaky na elektronoch, 4 zimaky na plechacoch a neobute 2 plechace. Vybava podla VIN :
Prod. date 1987-05-13
300 ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH
314 HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES
351 WAERMESCHUTZGLAS BRAUN, RUNDUM
400 SLIDING SUNROOF MANUAL
415 SUNBLIND FOR REAR WINDOW
428 WARNING TRIANGLE
520 FOGLIGHTS
650 BMW Bavaria C
680 MANUAL AERIAL
690 CASSETTE HOLDER
915 nur Boden konserviert
Auto som nastartovane nemal, prislo na lane kvoli tomu, ze bola vypustena komplet voda kvoli mrazom no nechceli sme riskovat a preto pojde zajtra do servisu a vsetko sa najprv skontroluje. ( Auto bolo u nas posledneho pol roka servisovane, takze som presne vedel do coho idem...)
Co sa tyka pripravovanych veci, lavy predny tlmic je vhodny na vymenu no rozmyslal som nad komplet novym podvozkom a rovno nejakym sportovym (KW) no odradza ma stav nasich ciest, no kazdopadne by som ho chcel trochu pustit k zemi, interier je v zalostnom stave, hlavne sedacky, takze takisto padlo rozhodnutie zohnat druhy - najlepsie kozeny a casom dorobit nejaku tu vybavu.
Auto som kupil za smiesnu cenu a zostali mi vyse 2/3iny rozpoctu takze mienim ho dat do poriadnejsieho stavu. Rodicia maju autoservis s takmer kompletnym vybavenim, co je pre mna vyhoda a preto mienim dat auto do co najlepsieho stavu. K videniu ma bude ako na Slovensku tak hlavne v CR nakolko studujem v Pardubiciach a travim tam teda vacsinu roku.
Nejake tie foto narychlo mobilom :