... všetko o BMW ...
Lukynko napísal:Vytaj v rodine BMW!!
V kazdom pripade ti gratulujem a vela stastnych km ti prajem!
Tak citam ze Tempus Bavaria...ked si pri peniazoch smelo do toho! Ja som bol 1-X a nikdy viacej.
stefi napísal:Ahoj kámo,gratulujem k dúfam dobrému výberuAkurát som nepochopil,že ojazdené auto zo Slovenska je dobrá voľba(myslím tým úžasný stav naších super ciest,ale tomu asi zodpovedá aj dôvod servisu na prednej náprave...) Prajem Ti hlavne veľa šťastných kilometrov a "uži v zdravííííí" !!!!!!
Lukynko napísal:S tym VIN-kom je to OK spravia ti to za cca 23E aspon v KE sa tak vyjadrily
Panak666 napísal:serviska neserviska, auto sa nekupuje podla razitiek ale aktualneho stavu :) ked sa ti paci a o investiciach si vedel a ratal s nimi neni o com :)) prednu napravu budes mat teraz aspon tip top a vies ze je to urobene poriadne :))
nech sluuuzi !
Lukynko napísal:Vytaj v rodine BMW!!
V kazdom pripade ti gratulujem a vela stastnych km ti prajem!
Tak citam ze Tempus Bavaria...ked si pri peniazoch smelo do toho! Ja som bol 1-X a nikdy viacej.
marcas1706 napísal:Kráásne auto, prajem ti veľa šťastných km a hlavne bez nehôd !! Čo sa týka auta tie sedačky sú bohovskéa všeobecne, pekný inerier aj exterier PRESNE TAKÉ AUTO PlANUJEM KÚPIŤ, ONEDLHO !!