... všetko o BMW ...
rebuss napísal:gratulujem ku kupe a prajem ti vela km bez nehod a poruch :) ten modry interier na moje pocudovanie vyzera super :) jedine by som dal dole to LED denne svietenie ale ak sa ti to paci tak kludneto radijko ides davat 1-din alebo 2-din ? 1-din tam bude trocha spatit ale zas ak si narocny hudobny posluchac tak nevadi
jararak napísal:andy, ked chvilku vyckas, budem vediet urobit DLR - daylight svietenie s dialkacmi a potom mozes tie chobotiny vyhodit
origo radio nieje az tak zle, kopec chalanov prekopavalo hudbu aj v e46 a radio ostalo, akurat z neho vytiahli nizkourovnovy vstup, prehnali to cez zosik a napojili na ine repro v povodnych miestach, mierne upravenych :)
spawner napísal:pekny tour :))) chvalim a ta farba interieru je fakt SALENA
jararak napísal:andy - prekodujeme riadiacu svetiel a budu ti svietit dialkace na 30% hned po starte :) nem financne narocne :)
andy320d napísal:Tak mal som čas a trochu som sa vyhral- ponastavoval nové rádijko a teraz je to už lepšie, aj s origo reprakmi to hrá lepšie, cítiť lepšie možnosti vyladenia a taktiež pri rovnováhe nastavenia prene- zadne repro basovo vynikaju zadné repro. Toľko zatiaľ
andy320d napísal:Súhlas, len to vylepšenie na úkor našich €uráčov. Počul som, že ani v nových e90, 91 hudba nic moc...