co to je za znacku? nakang? kolko vysli a potom daj referencie ci to aj daco sedi.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ahooj .jaaaaaaj moja srdcovka elektony falcove otazka to radio co tam mas ma vzstup na zosik??ja mam to iste a cem ho ponechat ale teraz menim repro HERTZ a cem tam aj zosik......otazka druha ako ho mam vymontovat????????netusim a nemam ani sajmu ako ho vonku ...DIIIIK!!!!!!!!tie kruzky ked davas tak musis pristrojovku demontovat vonku???je to na dlho???vyzera to spicovo .ja mam E39 a mas taku predstavu o aute aku ja asi,,,,,,full black
Ja som v sobotu namiesto sady 18" nahodil dočasne sadu 17" a na zadné som tiež dával 255/40 (ale Continental ContiSportContact) ale moc tú šírku nevidno, asi by to chcelo 275/35...
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
krasne kola, presne take mam ja, aj ventilky zapustene, a nedas ich nacierno? nech ladia k autu?
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex
ahoj tak nakoniec som nekupil zadne repro.....zzohnal som si origoš elektrony M3 17KY a bezovy interier do mojej krasky a new svetla jooooj.zajtra to mam doma............ale budu aj repro ale na sk su drahe som pozeral v GYORY v MADARSKU a tam blo o 700sk lacnejsie tak ak tam pojdem tak kupim tam uz vydrzim tojko.........INAč MAS SPICOVE ELEKTRONY JOOOOOJ FALCOVE KURDE TO SA MI MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC LUBY.....BLBA OTAZKA CO STALY???????????,