... všetko o BMW ...
mtechnik napísal:
Ked sa ma prvy opytal kolko ma stala prestavba a kolko trvala tak ma to tak zaskocilo ze som nevedel ako reagovat ale uz druhemu som povedal ze je to z uzkej skody 105 l a ze v amerike na to robia kit a ze za tyzden je to hotove ale velmi mi neveril
mtechnik napísal:
aku 190 ku ? ja mam na predaj tiez par kusov 190 2,3 - 16 V
BA 540AZ - Ivan napísal:Tomaš ty si diagnoza čo ta poznam. A som rad že su taky ludia ako ty a že niesu zavrety v ustave. Dakujem za to čo robiš pre tie auta. Mam velku slabost pre MB190 evo II. Vydaval som jedno ked som chodil do viedne po starej ceste v malom bazare alebo to bom predaj s použitymi dielmi, pri podjazde kde sa delil švechat a vieden. Vtedy som sa do to ho auta zalubil je to roky dozadu. bolo na predaj ale cenu neviem. Mam taku istu diagnozu ako ty a ako čitam niesom samLen tie peniaze keby boli
. musim sa za tabou niekedy vybrat ale neviem či si najdeš tolko času ked ti budem obhliadat autopark. Lebo by som chcel poriadne ponasavat ten pach tych aut
a potom už len par veci a možem "umriet".
PS: ta omega lotus je pecka. A ešte jeden MB neni na zahodenie. je to MB 124 500E. Auto ked vyrabali upravovalo ho porsche. Motor a aj podvozok ..., kto to auto pozna tak vie že ta kasna je širšia o dobrich par centy. Ked ho upravilo porsche a len zo srandy ho porovnali na trati s vtedajšimi DTM tak im dalo nafrak-udajne. a tych je tiež strašne malo.