... všetko o BMW ...
Marek600 napísal:Prenadherne... Dnesne Nedelne dopoludnie som stravil citanim Tvojho pribehu a uprimne s obdivom Ti gratulujem, klobuk dole! Obe auta su uzasne a musi to byt neskutocny zazitok sa na nich previezt.
BMW mi chuti, ale aktualne mam len take "hrackarske" 323. Pred casom sa predala v BA jedna bledomodra e36M3, ale verim, ze sa raz k nej este dostanem. Vraj sa predala do KE, tak verim, ze bude este raz na predaj... Velmi ma zaujala zmienka o MB 190. Mas niekde o nom nieco popisane? BMW je vyslovena radost, ale MB mi smakuje tiez velmi silno. Neprihodis aspon par fotiek? :)
Marek
Marek600 napísal:Skvele, tesim sa! Myslim, ze v Tvojom pripade to admin prezije a vsetci uvitame nieco ku vzacnemu mercedesu. Nepochybujem o tom, ze ho mas v dokonalom stave ako vsetky svoje auta! Tesim sa na fotky :)
blesk napísal:mam rad tieto maloseriovky ktore maju zaklad v pomerne lacnom modeli ale su natolko extremne tovarensky upravene az je neuveritelne ze to mal niekto odvahu vypustit do sveta- v minulosti E30M3, MB 190 EVO, Lotus Omega, neskor E46 M3 CSL, Megane RS R26R...
Si bol v Brne po vlastnej ose na tom ci na vleku? aku specifikaciu ma ten motor?
Interier ako vyzera by ma zaujimalo
mtechnik napísal:
ano bol, cca pred dvoma mesiacmi
MajoNM napísal:
Ja som hned vedel ze odniekal mi to je zname,Ja som tam cakal na sefa ktoreho som sa ai nedockal...........![]()
![]()
![]()
Tusim si sedel vo vnutry,Keby som vedel ze si to ty tak sa zastavim na kus reci...........Hmmmmmmmmm skoda no