Dnes, dúfam že úspešne vyriešené zatekanie do auta. Práca sa mi trochu pretiahla kedže v baumaxe som spolu s tmelom kúpil aj najlacnejšiu pištol na vytláčanie tmelu. Hned po pár ťahoch sa poohýbala a bol som vybavený. Tak som ju išiel vymeniť za niečo pevnejšie. Samozrejme blok z tej doj****ej som nechal doma

. No nič vracať sa mi nechce (1,5 km) tak som zobral niečo pevnejšie. Kým som vyšiel von tak už skoro tma. Rozhodol som sa teda že to dolepím a poskladám priamo na parkovisku (fakt super svetlá tam majú).
Cestou domov (už s poskladanými dverami) som sa zastavil ešte v bavarii, že či už neprišla tá pirela. V pondelok som ju objednával a chlapík mi povedal že možno v stredu by mohla prísť ale že mi zavolá. Samozrejme, po poslednej situácii (v júly) ked som sa spoliehal na serioznosť že hned ako mi diel dorazí tak sa mi ozvú (ozvali sa mi týžden po tom ako diel dorazil), som nič nenechal na nich a radšej som sa bol spýtať. Jasné pirela tam na mňa už "čakala".
A tak natešený že super idem torýchlo vymeniť som sa do toho pustil už za úplnej tmy. Dal som na jeden foto návod a ešte pred tým ako som ju tam nahadzoval tak som snej strhol takú šnurku. Tá služi na to aby ste pirelu pri narážaní nemusel pracne naťahovať na obklady
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Ale nevadí, nakoniec sa po menšom p***vaní podarilo.
Kedže už bola tma tak niečo pofotím zajtra.
Dnes som aj skúšal pozerať či netečie cez ostatné dvere a myslím si že ked je voda na každom prahu (ale nie v interieri) tak by bolo dobre radšej porpilepovať túpenu v každých dverách.
Čo si o tom myslíte?