Opäť taký menší upgrade na aute, veľká vďaka martin46, som si cez neho zaobstaral snap-in adaptér pre iPhone 4S.

Ja som sa na snap-in adaptér už predtým 3x pýtal v BMW telefonicky, preposielal som im dva emaily, aj s VIN a doteraz mi nikto nedal vedieť, čo a ako. Martinovi som napísal v pondelok, v utorok bol štátny sviatok, v stredu sme sa dohodli a adaptér bol u mňa doma v piatok, neskutočné, v BMW by sa mali hanbiť. Všetko funguje tak ako má, ja cez iPhone okrem iného v aute zdieľam aj internet, takže v aute mám wifi, cez ktorú sa môže hocikto a s hocičím, samozrejme ak vie heslo do wifi napojiť na net. Maximálna spokojnosť, aj za jazdy je internet stabilný. Je to síce iba 3 gigový, ale funguje super, dostal zaberačku, pripojený iPad a notebok za jazdy úplne bez problémov. Ten snap-in adaptér je dobrý v tom, že nielen po založení mobilu do neho sa začne nabíjať, lebo ak ste na nete cez 3G baterka sa dosť vyšťavuje, ale hlavne čo je najväčšie plus, mobil sa napojí priamo na anténu v aute, čím je signál oveľa lepší.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i