... všetko o BMW ...
maros.x5 napísal:Dnes som absolvoval tretiu plánovanú prehliadku pri 90 tisíc. Mal som z toho depku, že musím ísť s autom do servisu, po mojich predošlých skúsenostiach. Išiel som opäť až do Žiliny, aj keď to mám skoro 300 km, lebo tu na východe je to naozaj bieda. Dúfam že urobili všetko, čo bolo uvedené na faktúre. Prístup naozaj dobrý, auto zobrali hneď o deviatej, ako som bol objednaný, povedali že to bude trvať cca 3,5 hodiny, o pol jednej mi odovzdali auto umyté a povysávané, sánka dole, takže maximálna spokojnosť. To bola moja posledná prehliadka ktorú som mal ešte zadarmo, platil som iba cca 5 éčok, čo dolievali chladiacu kvapalinu, a že vraj pol deci oleja do serva. Menili olej 7,3 l, olejový filter, peľové filtre, vzduchový filter a palivový filter, a zbežnú prehliadku. Dúfam že ma neodrbali, lebo aj tu na fóre som čítal desivé skutočnosti prevádzané našimi značkovými servismi, ako iba doliatie oleja namiesto výmeny, alebo vyfúkania vzduchového filtra, atď. Ďalšia veľká prehliadka ma čaká o 30 tisíc, alebo o dva roky.
Xenónové výbojky mám vymenené, nie je to u tohto typu auta žiadna veda, mení sa to z motorového priestoru, síce prístup „ako ku peniazom“, ale dá sa.
Patqooo napísal:
možno blbá otázka,ale BMW má garančky zadarmo?ja v Toyote som za prvú po 15 tisíc km platil nejakých 160 eur ...
maros.x5 napísal:
Pri kúpe auta som dostal zadara bezplatné pravidelné prehliadky vrátane práce a materiálu na 5 rokov, alebo 100 tisíc km
jararak napísal:Patqooo - nepouzivaj stale citovat, zbytocne to potom zabera pol strany(hlavne ked pozeras na telefone tak listujes a listujes)
btw treba si hladat kam ides na garancku, svagrina bola so sanderom v tempuse kosice - prva garancka 50e, druha 200 (samozrejme nebola na nej), pristup ako u dobytku, technik zajebany od oleja sadol do auta po tom, co ju nechal odstavit auto na rampu, tempus presov - prva granacka 4e (keby vedela, jebe na Ke), druha 50, prisiel primaci technik, na volant a sedadlo natiahol navlek a povedal jej, ze moze ist na kavu do mesta pokial to urobia, on si to uz zacuva sam do garaze.
THX24 napísal:Maros cavko ,kedy mas dalsi termin ,alebo daj vediet ked ho budes mat a by som siel s tebou do ziliny na svojom aute ,tiez tam chcem ist osobne ,pytat sa na niejake veci ,len take drobnosti ...ale cim skor lebo nemam zimne gumy a ani neplanujem kupit,dik Ivan