... všetko o BMW ...
06insane napísal:No v tvojom aute by sa mi dobre pocuvala skupina Slipknot![]()
![]()
![]()
voMacK napísal:kamo ty ked tomu "ujebes" tak musis plasit zver v 15km radiuse od auta![]()
si blazon [myslene v dobrom :) ]
voMacK napísal:ja ta chapem...ja byvam v bytovke a mam tu sice "len" 500w repro...ale ked tomu utnem susedom naokolo sa rozkyve luster :)))
hudba je tiez moja vasen..a ked pustim Metallicu, System of a Down, alebo aj sem tam slipknot [aj ked len zopar skladieb..] tak o tom vedia vsetci susedia![]()
stejne to robim len raz za cas...zas som neni kreten, co otravuje susedov kazdy den :)
thumb up pre paradnu E70![]()
inak co vravis na comfort seats? Ja tak silno uvazujem, ze dalsie auto by som chcel s nimi...len nemam moc v laske kozu..aky je tvoj nazor?
maros.x5 napísal:
Jasné že som blázon, veď kto by už vozil takú váhu v kufri, zober si iba samotná bedňa váži 65 kg, zosík je veľký a ťažký ako krava, o baterke a tej "bižutérii" dookola ani nehovorím. Napájacie káble sú hrubé ako "napuchnutý" palec, 50 mm2, poctivé medené, kamoš kúpil tiež 50, ale tie moje sú asi 3x ťažšie ako tie jeho. Ťahané + aj - od jednej baterky cez relé ku druhej baterke do zosíka.
Ja počúvam hudbu veľmi nahlas, možno až neprimerane, to uznávam, ale to je moja vášeň už od detstva. Už aj synovi hovorili viacerý, či ten tvoj otec je normálny, predsa má už svoje roky, sa takto predvádza, no ja si nemôžem pomôcť. Jasné že sa nepredvádzam, proste aj keď už nie som najmladší, nemôžem si pomôcť, ja sa stále tak cítim. Vieš keby som nemal X5 tak by to možno ani nikto neriešil, ale keďže mám také auto ako mám, tak som tŕňom v okou viacerým. Zozačiatku ma to sralo, ale teraz to už neriešim.
bmwbros napísal:ani mi nevravte čo s tí druhí myslia, proste to neriešim ani ja, najmä teraz keď som vymenil kola, myslia si že mám nové báwo
![]()
![]()
maros niet čo riešiť, máš to bombové
![]()
:! raz dáme stretko mi všetci ,,stylingáči 128-čiek,,
rebuss napísal:takeho oca chcemked videl ten moj moju bednu tak len nechapavo krutil hlavou, ze mi nic do kufra nevojde a ked sedel v aute tak radio OFF alebo ho dva dni bolela hlava
![]()
bmwbros napísal:ani mi nevravte čo s tí druhí myslia, proste to neriešim ani ja, najmä teraz keď som vymenil kola, myslia si že mám nové báwo
![]()
![]()
maros niet čo riešiť, máš to bombové
![]()
:! raz dáme stretko mi všetci ,,stylingáči 128-čiek,,
voMacK napísal:a ja co!! co som ja od macochy?![]()