... všetko o BMW ...
po_e87 napísal:GratulujemAk auta neblikaju tak je to urcite ok. Poznam to a islo to poriadne na nervy ked som male nejake GP Thunder . Vyzera to opat o dost lepsia jeba :) Chodis do KE len na skok ?
oro napísal:Ked pojdes do BA daj vediet mozeme sa stretnut a porovname s original ledkami E92
Skolacik napísal:nesiel si vcera okolo 19:30 nikde od popradu smerom na zilinu?
konkretne cesta medzi popradom a svitom?
dal by som ruku do ohna, ze si to bol ty, len si mal dost na ponahlo, tak som ani neblikal ani nesvietil

limon4 napísal:toto je tazka vec ja mam tiez biele aj vpredu aj vzadu no strasne ma stve,ze to nieje denne... mas aj na spz diody? ci nie?
ďalej mám led v kľučkách predných, aj zadných dverí, a komplet led svetlá na osvetlenie spodnej časti interiéru auta, presnejšie vymenených komplet 8 OEM svetiel za led, osvetlenie nôh vpredu, aj vzadu, a osvetlenie spodnej častí dverí, vpredu aj vzadu, tak isto neskutočný svetelný zážitok, a ešte mám led aj v odkladacej skrinke. Skúšal som dať led aj do stropého svetla vpredu, aj vzadu po stranách, ale to nebola originálna sada na výmenu OEM žiaroviek, takže tam mi hlásilo chybu vypálenej žiarovky, takže zatiaľ sú tam OEM žiarovky, ale určite niečom poriešim aj tam

auto klobúk dole mimochodom :)
tak tu kozmetiku používam aj ja, maros budeš snou velmi spokojný 
speq napísal:Marosty si blazon sak to muselo stat aspon 200 euro
ale paradicka