Takže konečne príbeh mojej tricky

cez moje ruky prešlo už viacero BMWčiek... keď dobre počítam tak zhruba 8 :) medzi nimi sa objavilo zopár E36 318i limo, E36 325i coupe (svor, M-paket, kožený interiér), E36 320i coupe v M-pakete, E30 324d... a momentálne som majiteľom E46 318i coupe... ale aj tak, pre mňa najzaujímavejším a najobľúbenejším autom je moja tricka, ktorá toho so mnou už prežila veeeeľmi veľa

Auto som si kúpil v roku 2011. Podľa vyhlásení majiteľa malo byť BMW s minimom korózie, čomu sa na prvý pohľad dalo veriť, pretože jediné miesto so známkami hrdze bolo veko nádrže. Opak bol pravdou... po príchode domov, keď som zdvihol auto a videl zopár vecí... nebol som zrovna nadšený. Neostávalo mi nič iné, než sa s tým pohrať a povyvárať čo sa len dalo. Zato vďačím Kokimu za pomoc a ochotu :) Na auto putoval podvozok TAtechnix, hydro rúčka a pár maličkostí, ako napríklad kotúčová zadná náprava, tvrdé silentbloky a podobe. S trickou som pobehal pár miestnych pretekov kde sa mi podarilo získať dokonca aj pódiové umiestnenie

a dalšou vecou ktorú sa podarilo získať bolo množstvo oderkov a preliačin na karosérii

( pokračovanie na budúce )