... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: [E30 318i coupe] Turbo ? sepang bronze metallic

Sobota, 6. Septembra 2014, 01:09

Tak je to, vyvod oleja MUSI byt nad hladinou a celou cestou samospad. Inac ta gumena palivova hadica DN12 je na privod oleja vyhovujuca? Ja som to vyrabal ako pevne kovove vedenie, ale ak to dlhodobo vydrzi 100°C olej s tlakom do 5Bar je to jednoduchsie. Rad si vypocujem nazor.

vilihal
Autor témy
Auto: E30 coupé + E32 730i
Kraj: Prešovský

Re: [E30 318i coupe] Turbo ? sepang bronze metallic

Nedeľa, 7. Septembra 2014, 21:33

Boubou nepotesil si ma, prave z tej malej sisky som mal najvacsiu radost :D .. a ohladne toho odvodu oleja.. nie som az tak nadseny ze je tam len take male prevysenie, ale koniec koncov z fotky sa to nezda, ale vyvod oleja z turba, je par centimetrov nad hladinou oleja, takze odtekanie samospadom tam zabezpecene je a po par prejazdenych kilometroch sa neukazuju ziadne problemy so zlym odvodom oleja ani v naznakoch, tak snad to bude dostacujuce. A co sa tyka privodnej hadice podla toho co je na nej napisane, tlakovo vyhovuje so znacnou rezervou, a je urcena na olej a palivo, takze ani to by nemalo robit problem, a presne takuto hadicu mam pouzitu na privod oleja do turba v Lanceri, a tam to nerobi ziaden problem. Ta tepelna izolacia co som tam dorabal je hlavne kvoli blizkosti zvodov pozdlz hadice. Uz teraz viem, ze ak by som to robil znova, tak vela veci spravim inac, ale o tom to je :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: nadro a 11 neregistrovaných