Síce to bolo už dávnejšie ale postnem pár fotiek z letného BMW jazdenia v BMW Nitra. Myslím, že okolo veľa komentáru netreba. Mal som tú možnosť skúsiť si tieto tri vozidlá. Dve cesty boli z NR takmer do Patrizánskeho po okreskách a posledná bola z NR do ZM. Samozrejme vždy späť. Najviac sa mi páčila jazda s 340i aj keď to bol kombík. Priznám sa, že trvalo asi 20 min prísť do Partizánskeho z Nitry. Bolo to šialené. Aj 2ka bola zaujímavá, ale to ako sedela tá 3ka sa nedá porovnať. Neriešim všetky autá, jazdil som iba na týchto troch. Inak v prvý deň tam rozprášili 1tku

No ale späť k téme. Jazda s tou trojkou bola fakt super. Sedelo to perfektne, gumy pišťali v každej jednej zákrute, vkuse na headup displeji svietila kolízia :) a preklzovalo :) mne sa to páčilo. Mal som chvíľku ECO režim a dá sa s tým autom jazdiť aj normálne, ale nikoho to baviť nebude. 90% jazdy som mal nastavené auto na Sport. Asi iba 2km som mal Sport Plus. Po prvej zákrute som to však zapol späť. Nie som žiadny pretekár a na také niečo som neni zvyknutý. Ten Sport režim bol úplne pre mňa. Trošku preklz a trošku to pomáhalo dorovať :)
Jazda v 2ke bola super, to nepopieram. Bola naladená tvrdšie o niečo ale mal som pocit, že 3ka sedí lepšie. Obe tie autá mali pekný zvuk. Čo sa týkalo X5 tak je to čistý tank na ceste. Fakt super pocit z jazdy. Robit dlhé km denne tak to riešim takýmto autom. Od Výkonu som čakal vzhľadom na papiere niečo viac, ale auto má svoju váhu a to sa na tom prejaví navyše keď presedláte z 340i do ťažkého auta všetko sa zdá pomalé :) ale jazda bola najpohodlnejšia. "udelátka" typu zmena budíkov na červené pri zmene režimu na sport a podobné veci mi nič nehovoria. Je to čistá kolotočiarina. Aspoň na mňa to pôsobilo veľmi lacným dojmom. Budíky sa zmenia a ukazujú kW, tlak a čo ja viam čo všetko. Ale v konečnom dôsledku je to iba súhrn čísel, ktoré stále blikajú a nič vám to nedá. Teda aspoň na mňa to tak pôsobilo. Každému sa páči niečo iné tak ma hneď neukameňujte. V tej 340tke boli budíky urobené oveľa lepšie. Celkovo mi to auto sadlo z pomedzi tých všetkých najviac. Boli aj nejaké otáčky na mieste a tak a celkovo sme sa vyhrali. Nevidel som za celý čas, že by niekto zo skupiny išiel tak ďaleko ako sme si to dali s kamošom. Keď som skončil na 340i mal som spotené ruky a chrbát. Fakt to bolo super. Volantu som sa držal ako kliešť :) ešte nikdy som nemal spotené ruky po tom, čo som skončil so šoférovaním. Vrelo by som to doprial každému.
Nakoniec sme dostali celkom zaujímavú ponuku. Predvádzaciu 340tku sme mohli kúpiť za 22t€ samozrejme bez DPH čo by ale nebol problém kúpiť na firmu. No to, že auto malo iba ár tisíc km to bola vzhľadom na ten motor fakt zaujímavá suma a dosť som o tom uvažoval (nakoľko zľava bola fakt dosť výrazná). No keď som videl ako sa s tými autami celý deň jazdilo, tak predvádzacie vozidlo si asi nikdy nekúpim :)
P.S. 7ma bola vybookovaná a tak som sa k nej nedostal čo ma celkom mrzelo, chcel som si to aspoň skúsiť. A páčky pod volantom - ÚPLNÁ ŠPICA a kto tvrdí opak, ešte to neskúsil. Teda budem hovoriť zase iba za seba aby nevznikol boj - mne osobne sa páčky pod volantom neskutočne páčili.
P.S.2 - na budúci mesiac mám zase pozvánku. Ak pôjdem postnem foto