Daj si facku Fuxxo ,ze x5 ale vcera som bol fotit a bola tam taka polna cesta vravim si ved to dam auto vysoke jak koza cesta vyzerala fajn a zrazu take kaluze hlboke ,ze sa skoro utopilo
Este sem dam jednu fotku len je cela zasumena.....
Prílohy
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
Avenger ppci foto ale uz to daj dole pane boze uz to auticko samo musi chciet rozhodne ked to bude znizene tak to bude neskutocne ppci .. ked uz je aj teraz poslednu fotku si zabeuuuu do bmw prirucky k autu
Jojo jeb sa na to ked raz do toho zacnes tlacit peniaze uz s tym nebudes moct prestat nik ti to nevrati a dobry pocit budes mat dokym si to zas daco nevypyta ja to poznam dobre Ale ak si ho chces nechat tak sup sup dole s nim, som ho vcera videl na parkovisku stat na obrubniku sa ti splha na take vysoke veci s X5 .....
Jokke diky ale ta fotka je cela zle okrem myslienky teraz idem prec za tyzden teda dufam ,ze za tyzden a ked sa vratim kupim stelovak a pojde to dole na max predok a zadok uvidime ako.....
Jaaaj Ado radsej to jebnem do auta ako by som tie love mal dat Ficovi ja viem ako to je ale ked sa to nepreda tak co mam robit zderiem ho odspodu pici a ten obrubnik mi ani nespominaj aby som kazdy vecer parkoval 200m od domu na obrubniku ved to je uz chore
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
skor das zadok nadoraz dole a predok uvidis ako ta pustia kolesa
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
skor das zadok nadoraz dole a predok uvidis ako ta pustia kolesa
Kolesa by mali pustit nemam ani siroke disky ani brutal et ale myslel som nadoraz ako to pojde ale chcem aby to auto nemalo nizsie zadok ako predok lebo to sa mi nepaci chcem aby bolo vidno tolko isto gumy vpredu aj vzadu aj ked bude predok viac dodola tym padom
ja mam zadok nadoraz dole a predok ma este rezervu 2cm a mam zadok vyssie ako predok uvidis ako to ukaze na e46
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Takze trosku to ozivim , chvilu som bol prec a celkovo som nemal cas na auto ako som uz pisal u Deda v pribehu tak Landcruiser si povedal ,ze sa znizi sam tak sa aj znizil..... Najprv pred odchodom do zahranicia mi jebla jedna struna ale to sa ulomil len kusok vravim fajn ked sa vratim vymenime, ked som sa vratil musel som si aj odychnut trosku tak som par km nabehal po mt a raz po ceste domov jebla aj druha struna ale ta uz statocne ..... V piatok sa do toho s kamosom pustim a konecne to uz NEBUDE Landcruiser
Tu su nejake foto dneska som tam dal dojazdovku aby som s tym dosiel na zdvihak aspon....
p.s na tej gume som urobil asi 1km..
a tu uz znizeny Pistov originany Haaazelhof
Hej hej Mato vzal som nakoniec te struny lebo treba mi ako vidis aj gumy na predok nove:D
Pocity z jazdy neviem posudit s takou gumou nejazdim rychlo ale je to take pevnejsie , komfort to moc nestratilo .....co som si vsimol rozdiel musim kurevsky spomalit pri retarde nie koli suchaniu ale ked som siel tak rychlo ako na serii tak to jebalo do napravy statocne....
pocity s vyzoru, co ja viem je to lepsie urcite ale cakal som ,ze to bude nizsie kusok , take je to co ja viem
tu su dve foto mobilom
Prílohy