To SmartBastard: Diky

, mozes si to dat ako wallpaper
To Dogg88: Diky

ty tiez
To michaltt: Tak gulat sa 40 hadam nebudem
Presne ako pises je to skor pocitove, chybaju mi veci ako m-paket, vyhrievane sedadla, multi-volant, vyhrievane celne sklo a hlavne mi ide aj o to ,ze 46 je taky ,,plastak" dost hluku prenika dnu...ked pojdem dole + dam uzsie gumy tak ohluchnem a jebne ma z toho...Hlavne chcem nieco silnejsie lebo toto auto mi je uz slabe a na to kolko papa by mohlo ist viac...Celkovo by som chcel ist do inej triedy ako som pisal chybaju mi veci ktore su len v 5er a to aj pravdepodobne bude dalsie auto , len to este nemam vysporiadane a neviem ci vezmem benzin ktorych je ako safranu alebo 525/530d....To si musim este vyjasnit a hadam na jar sa toto preda pribudne nieco ine....
Praveze ja mam nazor taky ,ze Poliaci su v mnohych veciach vyspelejsi ako mi , su to trosku kseftari ale ked aj pozeram Euroscenu tak su tam krasne kusky co maju kolesa za cenu hrdzavej 46, cize si myslim ,ze su tam aj ludia co na autach nesetria....A taktiez som videl par peknych kuskov na allegre alebo mobile ...Len budem mat trosku obmedzeny budget a tym padom dovoz nehrozi a hlavne ked sa jedna o auto okolo 150kw....Nebudem platit ficosikovi dovolenku na Mauriciuse