... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Autor témy
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: [E46 320i] - Shockwave -Bmw roots on zima paket foto- st

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 19:26

Takze dneska dorazil posledny kusok skladacky a to tycky riadenia komplet meyle hd.....za co dakujem Martinovi 46 ....

tazke bududci tyzden pojde auto ku mechanikovi mne sa bez zdvihaku s tym nechce srat :mrgreen: a koniec koncov mi hned zanesie auto aj na geometriu....

Budem menit , tycky + capy riadenia, Rameno meyle HD + druhe je uz meyle tak na tom sa pomenia oba capy a taktiez hlavne silenty ramien pojdu nove ....

Next stop...predne ulozenia z e46 m3 alebo camber plates :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

jokkke
Auto: E46 330xd,e63 645ci

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 19:40

Pekne ides :) Co ta budu stat predne ulozenia z e46 m3 ??? A uz by si to mohol trochu dat dole lebo to mas vysoke ako krava :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

OFFROAD :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Prílohy
crazygirl.gif
crazygirl.gif (1.47 MiB) 1029 zobrazení
BMW e63 645ci STANCE story coming soon MY STORY BMW 330xd CSL ®
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html

Avenger
Autor témy

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 19:49

Diky :thumbup: aj za ten offroad :mrgreen:

Vies co neviem este co to bude stat ..niekde som cital ,ze by mali byt silnejsie a vraj sa daju dopasovat tak to musim este pohladat ci to bude pasovat a tak ...zatial som cenu nezistoval ale ak to bude moc drahe tak vezmem radsej dake camber plates....

A neboj teraz je vo faze pripravy na znizenie ja jar bude 100% dole stelovak bude skor ale neoplati sa mi to zbytocne znizovat ked su tam 15 plechy teraz
---------------
-----------------
Doska na cibulu

jokkke
Auto: E46 330xd,e63 645ci

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 19:50

Robim si srandu ked to pozistujes Daj mi vediet ci by sa to dalo nahodit.. Chcem aj ja menit ulozenie :thumbup: Mas to pekne :bmwball:
BMW e63 645ci STANCE story coming soon MY STORY BMW 330xd CSL ®
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html

Avenger
Autor témy

Sobota, 8. Decembra 2012, 16:30

Tak auto mi je uz slabe a vybava mi uz nepostacuje....resp. ked si zratam co vsetko by som tam chcel spravit tak ma lacnejsie vyjde kupit si ine....kazdopadne chcem auto tuzit a auto bez nejakej vybavy a so strednym motorom sa neoplati tuzit :mrgreen:

Chcem sa vas spytat kolko si zan mozem pytat????Bude na predaj asi od noveho roku :cry:

dam aj nejake foto co som spravil pri dnesnej prechadzke v -200 stupnoch...

Obrázok

Obrázok

a jedna s Krivanom...
Obrázok
---------------
-----------------
Doska na cibulu

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Sobota, 8. Decembra 2012, 20:54

Prídeš zajtra kukuk do Maxu?
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Sobota, 8. Decembra 2012, 21:02

Ťa prvá foto je super.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Dogg88
Auto: n/a

Sobota, 8. Decembra 2012, 21:43

Pekne fotky :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

michaltt
Kraj: Košický

Sobota, 8. Decembra 2012, 22:56

Motor je ok, tuzeri sa gulaju 40tkou nee :wink:

Tiez si myslim, ze by sa ti oplatilo ho predat a kupit nieco vo vybave ak ti nestaci. Auto nemas skarede, ale tak je to social i ked velmi zachovaly. Ak ti ide o vlastny pocit, ze mas dajme tomu paket, kozu, cierny strop a somarinky okolo, tak ho strel a kup nieco zaujimave. Kazdopadne tuzit sa to da aj v takom stave v akom ho mas.
Posledne tyzdne travim dost casu na allegre a je tam vela peknych aut za rozumne peniaze. Niekto si povie ze z Polska nikdy, ale fakt som tam narazil na cukriky aj pekne auta. A tak, ako sa dokaze starat slovak, nemec alebo talian, dokaze sa aj poliak. Vsetko je o majitelovi :thumbup:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Avenger
Autor témy

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 14:45

To SmartBastard: Diky :thumbup: , mozes si to dat ako wallpaper :mrgreen:

To Dogg88: Diky :thumbup: ty tiez :mrgreen:

To michaltt: Tak gulat sa 40 hadam nebudem :mrgreen:
Presne ako pises je to skor pocitove, chybaju mi veci ako m-paket, vyhrievane sedadla, multi-volant, vyhrievane celne sklo a hlavne mi ide aj o to ,ze 46 je taky ,,plastak" dost hluku prenika dnu...ked pojdem dole + dam uzsie gumy tak ohluchnem a jebne ma z toho...Hlavne chcem nieco silnejsie lebo toto auto mi je uz slabe a na to kolko papa by mohlo ist viac...Celkovo by som chcel ist do inej triedy ako som pisal chybaju mi veci ktore su len v 5er a to aj pravdepodobne bude dalsie auto , len to este nemam vysporiadane a neviem ci vezmem benzin ktorych je ako safranu alebo 525/530d....To si musim este vyjasnit a hadam na jar sa toto preda pribudne nieco ine....

Praveze ja mam nazor taky ,ze Poliaci su v mnohych veciach vyspelejsi ako mi , su to trosku kseftari ale ked aj pozeram Euroscenu tak su tam krasne kusky co maju kolesa za cenu hrdzavej 46, cize si myslim ,ze su tam aj ludia co na autach nesetria....A taktiez som videl par peknych kuskov na allegre alebo mobile ...Len budem mat trosku obmedzeny budget a tym padom dovoz nehrozi a hlavne ked sa jedna o auto okolo 150kw....Nebudem platit ficosikovi dovolenku na Mauriciuse
---------------
-----------------
Doska na cibulu

michaltt
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 15:36

Diesel je skvela volba, pre teba hlavne ak vela nabehas. Ale vies...ja by som siel cestou ako siel Dedo...v e39 minimalne 3.0 + sporak.
E39 zozenies za fajn peniaz, das jej trocha lasky a urcite bude vyzerat k svetu ;)
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Avenger
Autor témy

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 15:48

michaltt napísal:
Diesel je skvela volba, pre teba hlavne ak vela nabehas. Ale vies...ja by som siel cestou ako siel Dedo...v e39 minimalne 3.0 + sporak.
E39 zozenies za fajn peniaz, das jej trocha lasky a urcite bude vyzerat k svetu ;)

ked predam toto za nejaky peniaz aku mam predstavu (rozmyslam realne) + to co budem mat mi ostane akurat na auto ...na plyn neostane urcite...
A benzinovych e39 je strasne malo u nas, myslim 530i konkretne ine nechcem ...V8 by som neuzivil...
Ale ktovie co bude mozno nebude dost penazi a budem si musiet nechat toto alebo kupim nejaku e46 330i uvidime este daleko spiritizovat....

len som sa chcel opytat kolko si za to mozem pytat aby ma v bazari nevysmiali:D
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Dogg88
Auto: n/a

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 16:53

Ked uvazujes o trilitri tak by som siel isto do 3er pretoze tam to bude raketa (pomerne) kdezto v 5er to bude len priemerne...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

maniaczv

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 17:01

e46 330i je draha jak prasa oproti e39 530i ... je jasne ze na e46 to pojde lepsie - e39 zase ponukne lepsiu vybavu ale to asi nieje podstatne ...

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 20:32

ja som skusal moju 325i proti Stefovej 530iA a ide to cca rovnako, obaja sporaky... Ak zvazujes auto, tak chod urcite do kombinacie benzin + SPP, je to pecka, teraz sme boli za Dtomikom a vysla mi spotreba pri normalnej jazde/predpisy+10 cca/ 10l plynu. A zvuk 6valca Ti bude velmi chybat. Ja by som uz do diesla nechcel ist. Je to tvoje rozhodnutie, ale 5ka je skor limuzina pohodlna, a 3ka ma taky sportovy smrnc... Najprv sa povoz v e39 a potom sa rozhoduj. Ak chces vediet nieco o plyne, pokojne pis, co budem vediet, rad pomozem. Bratia offroadovci si musia pomahat :wink:
Dogg88 napísal:
Ked uvazujes o trilitri tak by som siel isto do 3er pretoze tam to bude raketa (pomerne) kdezto v 5er to bude len priemerne...
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 33 neregistrovaných