havranxx - som rad ,ze si spokojny

inak kurva teraz mi to vzrga jak v zigulaku...musim pod to supnut silikon alebo nieco take....
Dedo1 - Neda sa vsetko naraz niesu chechtaky navyse .... neni to len supnut dole sam vies ,ze treba potom riesit podlozky, vytahovanie blatnikov, pneu to je moc penazi,casu a nervou ktore momentalne uz nemam

najskor to pojde dole na jesen asi
Lil_ego: Ale to uz sa mi fakt nechce riesit keby som to mal predat za realne predajnu cenu tak by som dotstal kolko 3k??? to by som musel dalsie 3 dolozit nato aby som kupil vydojenu 330i...a vymena neprichadza do uvahy lebo ked uz budem chciet ine auto tak si ho chcem vybrat poriadne a urcite uz nechcem 5

miestne....takze ostane a ja netunim sak uz to len dam dole a vymenim ladvinky a finito, mozno este nejake malickosti .....
No a spotreba po meste ...tak natankoval som posledne za 65e asi 40l neviem to takto z hlavy musel by som pozret blocky a presiel som 375km ( Mesto + 2krat cesta do ZA) vyslo mi to 11l plus minus....ale chodim zo zapnutou klimou lebo ked dam kurenie tak to smrdi jak ponozky, musim to dat dokopy uz....