tak tk ano ja len ze som videl nejake mini ako tvoje, mozno troska znizene ale falcove chromove kola nieco ako bbs co mal marko ale troska vacsie fugy medzi lucmi a hrubsie luce a bolo to maso, tak ja len ze cosi take specialnejsie :) alebo ides oem look?
Taaakze, svetla objednane, olej je na ceste, takze coskoro konecne aj ja letny look nahodim :). Nalepka MINI-KLUB.sk je uz tiez nalepena takze snad nas MINIkov bude viac v komunite :)
Akurat ma sere toto:
no ale vidim to tak ze objednam kolesa rovno. Tak ci tak predne boli uz na odpis, tak premyslam ze ich dorazim a nahodim potom nove :).
Kazda znacka ma nieco do seba. Ci to je BMW, Ford alebo Skoda...
presne to ja riesim dnes... auto mam v servise menia mi brzdy... ale ked sa dali dole zadne kolesa tak na oboch z vnutornej strany bublina na jednom kolese az 2 urcite to chce vymenit ! tiez mas peknu
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/
to nebol zamer, ale som tam tak slabsie dal prednost tomu co siel za tebou a kedze sme v sobotu fusovali brzdy ktore mi pernamentne brzdili, tak to ma "troska" vecsiu zotrvacnost
bmwcoding.sk bmw maps 2026/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt secure-coding kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov