Tak, ACCcko hotove, je to celkom sranda, skoda ze to nema aj stop and go funkciu ale aj to brzdenie je zaujimave :) Len to v meste nechava aj na najmensej vzdielanosti medzeru jako prase

Najlepsi bol telefonat zo servisu ze mate to hotove a viete ze vam nesvieti parkovacka, Ano viem no tak tzechnik co vma robil auto to v zapale boja vymenil a teda dako sme vam to zaobalily do toho servisu aby ste nemuseli platit nic navyse ze ok. A vecer drb druha strana

Tak som si dnes napochodoval do showroomu ze kupim teda lebo minuly tyzden mali 5 na sklade a ze vsetky vypredane... Na paradu
Zabudol som sa estep ochvalit s pokutou spred tyzdna ako sme isli na duchonku tak sme isli cez dedinu a ja zarozpravany a zvyknuty ze nemusim kontrolovat rychlost lebol vzdy tempomat (no vtedy este nesiel) tak si idem cez Ripnany a zrazu blesk cez polku dediny... Kukam ze vsak neprsi a potom za mnou len diskotekaris Golf

Vystupil chlap akcny ze som si myslle ze mi aj auto zhabe aze pockajte na kolegynu. Ta ze bolo to 66 a malo by to byt za 50 ale je to za 10

Ze je krajska akcia a ze su vsade policajti a ze nemam chodit rychlo a neprispievat zbytocne do statnej pokladnice ked to nema zmysel... No velmi rad som jej tu desinu dal a pokracoval dalej
Podarilo sa mi aj zohnat si jedno faceliftove svetlo tak uz len prave zohnat a konecne to bude dako vyzerat :) Kabelas na vsetky styri svetla retrofit stoji 60e co nie je az take zle :)