... všetko o BMW ...
voMacK napísal:A co si cakal za tu AE aku cenu?
Vitaj vo svete BMW. Tiez som tri roky dozadu picoval, ked sa mi vypalila.
voMacK napísal:Ani ani..sak som to radsej predal a kupil eFko. To vyslo lacnejsie.
ViktorDDD napísal:.. a pozdravujem prevodovku
Maco napísal:Z toho automatu si budu podaktori este dlho honit? Hlavne ze ty si najebal do auta co ma hosnotu dva litre uz zbytocnych 3tis a stale vymyslas kokotiny....
Maco napísal:Tak vikend uspesne prezity tak dam daky update... Cez v utorok som si vsimol ze mi rano podaroval niekto darcek na uvitanou... Prah sa potesil.
V piatok som bol rano pre gumy, preplachovy a filter uz boli doma a islo sa na servis a konecneee su tam normalne gumy ktore maju aj funkciu na co boli robene... Zmena milion ku jednej. Po oleji tiez motor trosku skultivoval. Nasledne som skocil do Auto Palaceu objednat filter na nivo kompresor a popytat sa ci vedia objednat sroby na remenicu a dokonca mali na sklade tak parada, pytal som sa aj na spinac kufrovych dveri lebo ta gumicka pomaly posla do mater a tiez ze na sklade 21€ tak ze okamzite berem... Na co mi volal kurier ze ma pre mna zasielku z DS Auta... 35kilove zasielky nedostavam kazdy den, z jej prenosu domov som mal naramnu radost... az so msa cudoval ze ako mozu tie dva kotuce a par serepeticiek tolko vazit a mala remenica? Otvorim balik tam na mna vybachne krabica jak svet a v tom hovado remenica a ze 10kilo... uz som pochopil![]()
![]()
![]()
CO ma najviac mrzi tak niekomu sa cez vikend podarilo poskrabat kozu na spolujazdcovom sedadleCo uz s tym... Auto odovzdane na tepovanie takze som zvedavy na vysledok :)
A este jedna vec... skorej ako paket by som chcel nieco taketo co som nasiel ako origo retrofit len ked som videl ze je to carbon a tu cenu asi ani nema cenu to hladat![]()