Treba pozret 4wheels.sk :) FB naokruhy.sk
Tak dam daky update po dlhsom case....
Kedze som zas vymyslal tak som sa pokusal zohnat hrubsi zadny stabik ale jediny najhrubsi na E60/1 sa robil na E61 M5 a to 20mm ale to som nemal sancu zohnat a zas nechcelo sa mi kupovat funglac z bmw tak sa mi podarilo za dobru cenu zohnat zadny stabik M paket ktory ma 16mm a k nemu aj Strongflex Sport tu od kolegu gasp0 :)
Ako je u mna zvykom prehanat tak som rovno k tomu dokupil predne obyc ulozenie stabika a predne aj zadne tycky stabikov aj ked im absolutne nic nie je ale ja uz som tak sprosto chory ze ked uz daco menim tak to menim vsetko. Viem hlupa vlastnost....
Viaze sa nan aj dalsie porkacovanie a to zadne brzdy ktore som zas kupil komplet kotuce, patnicky, kontakt, oblozenie rucnej, prilsusenstvo ako strunky a somarinky a samozrejme nove lana. Auto absolvovalo novu EK a STK kde mi len potvrdili ze predne brzdy sa zabehli perfektne a zevraj brzdia skvele a tak isto ja zadne dokonca bez ziadneho alebo len minimalneho rozdielu zeby este dlho vydrzali. Samozrejme, ja chory mozog som ich musel predtym vsetky objednat len kvoli tomu ze sa mi zdalo ze sa zacina na nich tvorit hranka aj ked platnickam auto odhadovalo este 37tis km... No nic to, nebudem to teraz drzat doma a vymenim to uz. Aspon sa mozem uchlacholit ze to v novom obuti bude vyzerat dobre a ze bude dobra dosadacia plocha... Viem, slaba utecha. A takto sa vyhadzuju peniaze. Nevadi

Nakoniec sme este absolvovali okrasnu kuru u slevina a to vytiahnutim preliacin za co mu dakujem a odviedol skvelu robotu ako vzdy
Podarilo sa mi navstivit aj ZF Pakra v Jihlave kde sme absolvovali vymenu oleja v automate. MOzem vrelo odporucit, skvely pristup, jednanie aj nasledny vyklad. Super. Pochvalili auto ze to je jedno z mala v tak dobrom stave ktore netrasie, nevibruje a chova sa ako celok velmi dobre, tak isto pochvalili prevodovku ktora je podla v nich v super stave a este ju cakaju dake km. Taktiez to bol aj dobry vylet v dobrom pocasi. Kto tam bude tak odporucam aj navstevu Jihlavy. Krasne Stare mesto to sa musi nechat (az na ten Prior v strede) a vrelo odporucam aj restauraciu U Tri Knizat
http://www.triknizata.cz/ kde sa velmi kvalitne najete za fakt smiesnu cenu.
Toz zatim vse pratele....