takze tp uz mam uz len prihlasit :), dalsia praca bola vymena bimetalu s vrtulou vodnou pumppu povedali si ze uz nechcu byt v tricke, a dnes som si aj namontoval 3bodovy pas na skusku (trocha som sa povozil a mam pocit ze sa mi to osvedcilo) a bolo treba uvolnit branu do garaze tak ma zatlacilo pod kamaratovu 36ku a este jedna taka dielenska e46, e38, e30
inak som s tricou velmi spokojny a nemam vplane ju predavat ale naopak chcem jej venovat viac casu a financii ako do teraz nech je s toho peken auto a nech vsetko funguje ako ma :)
s čím si odstraňoval git resp. ako?:P, tento problém plánujem riešiť aj ja, chcem tam dať znaky:)
je viacej sposobov, ja som pouzil stredny srobovak a kladivko a vysekal som ho prec a okraj sa len zabrusi do stratena (este to nemam ale vybrusene uplne do stratena)
tak to je najvyzsi cas povyvarat, nemal si mokre nohy od tych dier, a z koberca ked si ho vybral muselo tiect vody a vody, mne schol cca 3 tyzdne. Na lavej strane pri prechodke kabloveho zvazku do kasne to nemas derave?