... všetko o BMW ...
 zamiloval som si to auto ...žiada samozrejme investície, ale ktoré auto nie ?!..už som na nete pokukoval po nejakých prípravkoch na obnovu kože tak uvidíme zatial spokojnosť
  zamiloval som si to auto ...žiada samozrejme investície, ale ktoré auto nie ?!..už som na nete pokukoval po nejakých prípravkoch na obnovu kože tak uvidíme zatial spokojnosť   

vyladit chybicky a bude to super ale aj tak chbalit zaklad mas velmi dobry  na kozu pozri toto bmwstyle/leatherson-farba-na-kozu-udrzba-a-oprava-vyrobkov-z-koze-t8733.html
 vyladit chybicky a bude to super ale aj tak chbalit zaklad mas velmi dobry  na kozu pozri toto bmwstyle/leatherson-farba-na-kozu-udrzba-a-oprava-vyrobkov-z-koze-t8733.html , A dnes ráno jedno prekvapenie vo forme olejového flaku pod autom
 , A dnes ráno jedno prekvapenie vo forme olejového flaku pod autom   

, ohladom oleja mýslím že povolilo tesnenie pod olejovou vaňou už to niekto ´´pretesňoval´´ červeným silikónom
 , ohladom oleja mýslím že povolilo tesnenie pod olejovou vaňou už to niekto ´´pretesňoval´´ červeným silikónom   takže pôjde nové hneď ako bude vonku nad -8
  takže pôjde nové hneď ako bude vonku nad -8  

, len by som potreboval zistiť kolko by som toho potreboval na predné sedačky
 , len by som potreboval zistiť kolko by som toho potreboval na predné sedačky  
Tupac napísal:Ďakujem, len by som potreboval zistiť kolko by som toho potreboval na predné sedačky
 a chcelo lo by to dalsie foto
  a chcelo lo by to dalsie foto