Najblizsie mam AGS Oslany,ale ak by auto fungovalo a budu peniaze tak by som sa rad zviezol aj na niektorych pretekoch SAP Slovenskeho autokrosoveho pohara..Pre zaciatok sa chcem hlavne dobre povozit a zabavit ani nie tak pretekat...
Cela zadna naprava bola zrepasovana, ramena vyztuzene a vsetko pojde ulozit na "powerflexi"
Zkompletovane:
Nahodene v kasni:
Predna napravnica uz na svojom mieste:
Tlmice a pruziny: z financnych dovodov zatial pouzijem to lepsie z oboch aut,neskor sa spravny podvozok bude este riesit. Zlte pruziny v zadu boli na 1.6 su znizene a tvrdsie-vyrobca neidentifikovatelny,bohuzial jedna je zlomena takze sa budu menit:
Repas prednej napravy,nove loziska,nove klby,tiez ide vsetko na "powerflexi" tak ako vzadu,kotuce boli malo jazdene len sa zrovnali na sustruhu,platnicky zatial origo, budu sa riesit ine...
Provizorne namontovana sedacka,pasy a volant s nabou..
A provizorne namontovany vodny chladic od koncernu PSA, s dvomi el.vrtulami-co je hlavne.. Na foto su vidiet aj 3 cervene svetla-stredne ako obrysove a dve krajne su brzdove
Motor s prevodovkou a vsetko okolo toho bolo ocistene(brusenie,pieskovanie), blok natrety, zavarena olejova vana(bola prasknuta pri vypustacom srobe), pomenene poskodene hadicky, novy olej.filter, olej a vsetko pretesnene.. a skoro som zabudol-to je otcova pracicka za co som mu velmi vdacny.
A konecne mohlo prist k svatbe..,nech im to co najdlhsie spolu vydrzi ...