Seriovy 3,2- kovy kotuc a DS3000 budu vyborne. DS3000 brzdia aj studene daleko lepsie ako seria, akurat piskaju, deru rychlo kotuc a spinia disky- ale inak je to podla mna vynikajuca volba (mam na Cliu predok aj zadok)
Budu iskierky? skoda ze na M5 neni take lahke ich zohnat
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
brzdy som si cez vikend nahodil, vyskusal. musim povedat ze je to fakt, brutal rozdiel, aj za studena, je to o moc lepsie ako seria, no ked sa vytvori na platnickach sklovina, je to citit. budem musiet poriesit chladenie. vozil som sa aj vecer a ked som prudsie zabrzdil, bol som dost prekvapeny ked som cez bocne okno zahliadol iskry vo vyske oci :) kotuce mam celokovove, obycajne, nebudem si kupovat tie drahsie s duralovym stredom ked sa to aj tak dere jak ... ano trochu piskaju a spinia koleso viacej, no to mi vobec nevadi, ved m3 polovicny zavodak :)
Prílohy
KLASICKE PLATNICKY PO JEDNEJ SEZONE :)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.