Sobota, 3. Marca 2012, 00:48
napad je to dobry, len ako spominal blesk uvidis ci to ma v reale aj dajaky vyznam...osobne vidim problem v tom, ze:
mas obmedzeny priemer toho husacieho krku na + - 60mm, kedze vzduch ma relativne dlhu trajektoriu aby sa dostal iba naporom az ku samotnym brzdam + musi prekonat relativne klukatu cestu , cize tam bude narazat na steny (protitlak) a spomali sa jeho samotny "tok".
ak by som to robil ja osobne snazil by som sa eliminovat straty pri samotnom prudeni vzduchu od predneho spojleru-naduchu. skus si vyrobit z laminatu alebo daco podobneho dajaku redukciu, kora sa nasadi na naduch spojleru a spoji sa priamo s tym husacim krkom.samozrejme samotna hadica, je tiez obmedzensa svojim priemerom, ale s tou redukciou by si obmedzil straty a vzduch by prudil iba tam kam chces ty...
mozno to znie crazy, ale umiestnenim dajakeho vykonneho a lahkecho ventilatora do hadice, ktory by si pustil, kedy chces ty by si mal aktivne chladenie a nie iba naporove

)
kazdopadne pekna robota a fajn napad

ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe