... všetko o BMW ...
blesk napísal:to zosuladenie otacok suhlas - vacsinou ked nema auto este OBD2 tak to robia podla otackomera (dost nepresne). Na poziadanie zapoja snimac aspon na zapalovacie kable (co u S52 akosi nejde kedze maju cievky:-). Dost som ich musel prehovarat a rozdiel 15Nm pri aute ktore malo 180Nm bagatelizovali ze vsak to je skoro to iste. Da sa orientovat podla toho kde ma zasahovat obmedzovac a ked neni upravovany soft podla max hodnoty vykonu (v akych je otackach). ak je vo vyssich (tento pripad) tak otacky boli zle zosuladene. Plus vgaka tomu ze maju moc hlboko zapustene valce tak kotvenie nevytvara dostatocny moment a tym padom im auta aj s 180Nm klzu. Oni to riesia striekanim WD-cka na valce:-). ja uz by som ku nim merat nesiel. (aj ked brzdy su este horsie riesenia - napr brzda v Camp Performance (CR) meria standardne cca 10% menej
slevin napísal:
ja som sa pytal chalana ze co mi to strieka na kolesa a na valce, povedal ze to je pripravok na remene aby nepiskali (takze je to "lepidlo") WD-cko to nemoze byt lebo to je mazivo, tym padom by to bolo este horsie.
a ked v camp prerformance im to meria cca o 10 percent menej, podla mna to kludne mozu zavriet lebo na mojom aute by to bolo priblizne o 30 koni menej a take vysledky si mozu strcit do riti (s prepacenim :)
tie valce ako aj vacsinu servisnej techniky treba za urcity cas dat skontrolovat a ocajchovat. neverim tomu ze to je take drahe ze by si to nemohli dovolit...
blesk napísal:
V Camp Performance nemaju Mahu LPS 3000 - ale nejaku lacnejsiu myslim US brzdu ktorej nepomoze ani kalibracia. WD-cko nechajme tak tak som si pamatal ze som to videl, ale mozem sa mylit. Inak WD-cko nie je mazivo ale uvolnovac - nie je mastne
m3power36 napísal:ked mne merali vykon v BH motorsport taktiez striekali WDcko takze to tam je urcite
patrick napísal:http://zeleziarstvo.sk/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=531
aj maže
vintage napísal:nebol si vcera nahodou rano v terne na hranicnej?
vintage napísal:stal som vedla teba...pekne si odtial po nakupe odknedliltie svetla nazivo vyzeraju pekne.
slevin napísal:
viem, a pri kase si bol predo mnou.
len trochu som tomu slapol, rano sa to dost smyka na emku :)