Ta trubka sa mi nikam nezmesti, za svetlom je velmi malo miesta a do kasne kvoli nicomu nebudem rezat:) pod kapotou je horko tak ci tak, tam nejake odizolovanie je zanedbatelne ale mam privod vzduchu aj klasicky z predu a aj zo spodu od hmlovky aby sa nepovedalo. Do royalu uz nechodim davno:) Jazdit sa nechystas niekedy? Mozno by som vybehol aj ja.
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
ono by to chcelo upraveny origo airbox a privod zospodu dovnutra, ale ako pozeram na tu sisku to tam asi nedostanes ked nic ine aspon pre urcity "pretlak" toho vzduchu pre potrebu, pri plnom plyne si to potiahne fakt vela. ja sa chystam nieco take bastlit na mojom, ale bez sisky (zatial bez, uvidime neskor hh)
jazdit sa chystam, skoro stale. ale nejako neni cas. aso potrebujem niekoho na "dokopanie"... hm? daj termin, aspon pokecame o planoch s autom
Ako take miesto na tu trubku by sa dalo urobit vyradenim motorceka svetla ale neviem ci existuje nejaka zaslepka a zaroven drziak na parabolu. Mozno skusim nieco vyrobit:) Od hmloviek (ktore tam uz nemam) by sa dychalo motoru trochu lepsie. A ked pojdem jazdit dam ti vediet, mam dve sady slickov ktore musim zodrat:)
Bolo by fajn keby si mal 2 kusy:) Blatnik ti opravim, neni to nic hrozne. Inak vyzera to tak ze konecne budem mat svoje priestory v senci. Pravdepodobne bude aj zdvihak na mechanicke opravy, keby si potreboval:)
Konecne som sa dokopal, dorobit si sanie. Celkom som rad ze sa mi to podarilo nahodit viacmenej bez uprav. Vyhodili sa len motorceky nast. svetiel a zatial lavy ostrek svetla. "Studeny" vzduch sa nasava cez otvor hmlovky a mozno si to len namyslam ale chodi to trochu inak(lepsie?):)))
Prílohy
Tibor tak nakoniec si to tam dostal? a ty mi hovor nieco o tej cistote v mot,priestore konecne som sa dokopal k tomu odfotit ten spodok-supersprint tak to tu navecer hodim