Rozhodol som sa ist dole. Pruziny mam od SamoM3 a su tusim -30 a 20. Tento tyzden ich skusim aj nahodit a dufam ze sa dostanem dole do garaze lebo uz teraz je to dost natesno (asi 3cm:) Dniesol mi aj jednu trubku k saniu, dufam ze to pojde nahodit bez vacsich uprav:)
Miro urcite pojdem aj nabuduce a prida sa k nam aj SamoM3:)
Prílohy
Nie je to dobre vidiet ale je to asi 3cm od asfaltu:)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
na 95 percent som tie pruziny jazdil ked som mal podvozok z M3, tiez cierne HR + koni zlte tlmice ... boli fajn ale dost makke mi prisli oproti bc racingu mal som problem v pomalych zakrutach ...
Asi to bude lepší jako serie, ale nejsem si jistý jestli to bude plnit to co očekáváš :) Chtělo by to tu vyšší řadu - červené Výška je pevných kitů je občas alchymie - stejný pružiny na různých autech a máš to kolikrát jinak vysoko
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
MattyX poznam niekoho na mustangu ktory len tym ze pustil dole auto na podobnych pruzinach, jazdi na ringu lepsie casy:) Nic extra od toho necakam. Horsie to urcite nebude a bude trochu lepsie aj vyzerat:)
Viktor aj tebe sa zda ze to uz moc ladim?:) ale ved polepy uz mam, na kapote slovakiaring a na kufri nürburgring:) este ma napada ze by som si mohol nalepit svoju reklamu na preliaceniny:) Majo ked sa na to pozrem tak ze vykon/cena tak spokojny budem, lebo boli za smiesnu cenu. A ring uz s tym autom aj tak moc nechcem skusat. :) par slikov este zjazdim a konec:)
posunutie taziska smerom dole spravi svoje, vedel by som rozpravat prihody, kedy zdanlivy shit v zakrutach skolil majstrov nafukancov podla mna to bude citelne lepsie pri jazde na hrane