... všetko o BMW ...
alex_iS napísal:swordfishlm napísal:Cau! Noo , neni zas tak uplne dokonale , su tam veci , ktore treba doladit , no , ale casom.... Ja som nemal nan moc casu , lebo cez tyzden v praci , piatok-sobota skola , tak sa to tahalo... noo od 22.12/06 - 05/07 ale hovorim , ze keby mal nato clovek vyhradene 3-4tyzdne , ze sa moze hrat , tak to zbucha... ja som zhanal len vyse dvoch mesiacov lakiernika , tak to mohlo byt hotove aj skor....zdar krasne BAWO.pocuj akodlho si to robil kym bolo v takom krasnom stave ako je teraz :)
swordfishlm napísal:Ved to , ze toho casu v dnesnej dobe moc clovek nema...mas rechtalex_iS napísal:swordfishlm napísal:Cau! Noo , neni zas tak uplne dokonale , su tam veci , ktore treba doladit , no , ale casom.... Ja som nemal nan moc casu , lebo cez tyzden v praci , piatok-sobota skola , tak sa to tahalo... noo od 22.12/06 - 05/07 ale hovorim , ze keby mal nato clovek vyhradene 3-4tyzdne , ze sa moze hrat , tak to zbucha... ja som zhanal len vyse dvoch mesiacov lakiernika , tak to mohlo byt hotove aj skor....zdar krasne BAWO.pocuj akodlho si to robil kym bolo v takom krasnom stave ako je teraz :)
nopekne:)..ja asi napodobne keby som xcel daco take robit...nit a niet toho casu...
...noo , neni su origoo , je to udajne E36cabrio , len ma trosku sere , ze su o 20 kg tazsie ako origo...a v zime mi v nich odmrzne rit , lebo su neni vyhrievane...
Kraken napísal:Noo , no bolo treba , diery nesedia ani na dlzku , ani na sirku. Vmestia sa tam len tak-tak , su dost siroke... musel som robit redukcie....noo , neni su origoo , je to udajne E36cabrio , len ma trosku sere , ze su o 20 kg tazsie ako origo...a v zime mi v nich odmrzne rit , lebo su neni vyhrievane...
a bolo ich tam treba nejako špeciálne dopasovávať alebo to išlo ľahko? tiež by som chcel meniť sedačky a rozmýšľam aj nad niečim takýmto