... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
zelo ml.
Auto: bmw e39 523i m-paket
Kraj: Banskobystrický

Re: moja e90

Sobota, 11. Júla 2009, 01:15

Štiky napísal:
BlackMW-Mas konkurenta :lol:

nechajte ho chalani, kazdy mame vlastny vkus, preto sa aj na svete vyraba tolko roznych kolies. Keby sa vsetkym pacili tie iste, tak firma BBS by bola asi jedina na svete, a robili by sa Asi len BBS LM, a kolesa od Watannabe...
to auto bude extravagatne, a istym sposobom vynimocne. Tie predne svetla asi niesu dobry napad, ale zadne, preco nie.
ja som isty cas tiez uvazoval, ze si dam na auto 5cipe kolesa Wolks [pozor-nie WORKS] ktore budu matne a tmave, ale nus no co, "nieesuu loove na hovadiny"
Ked sa to paci Brekemu, tak vam to moze byt aj docela jedno, je to jeho auto, nie vase, a vy si mozte dat na auto to co si on nikdy neda, a tak isto to plati aj opacne.
Breke: Nepocuvaj ich, iste, maju vlasty nazor, a mozno sa ich napady budu paci viacerim ludom, ale urcite sa najdu aj ludia ktorim sa bude pacit tvoje a auto, a najdolezitejsie je, aby sa pacilo tebe, preto si si ho aj kupoval :wink:

nechcem nikomu protirecit, ani prudit alebo vyvolavat hadky, je to len moj osobny nazor, a stojim si za nim!

stiky ma pravdu,..kazdemu sa paci nieco ine a keby to bolo presne naopak tak po svete beha milion e90tok na chlp rovnakych
BMW 523i M paket (ZH 523 XX)

Stew
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Júla 2009, 09:19

hen koho tu mame :) brečke :) čau brasko , minule som ti trubil na semafore a ukazoval fakera a kukal si namna jak keby si ma ani nepoznal , kde si to tukol ti trkvas :) pocuvaj ma tie kolesa su fakt hrozne taka dotz hanza sa davaju na superbečka :( inac auticko pekne aj intoš :)
BMW e28 520i ex :'(

BMW e34 525td ex :'((

BMW e39 525tds ex :'(((

BMW e46 320i

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Júla 2009, 09:30

Štiky napísal:
BlackMW-Mas konkurenta :lol:

nechajte ho chalani, kazdy mame vlastny vkus, preto sa aj na svete vyraba tolko roznych kolies. Keby sa vsetkym pacili tie iste, tak firma BBS by bola asi jedina na svete, a robili by sa Asi len BBS LM, a kolesa od Watannabe...
to auto bude extravagatne, a istym sposobom vynimocne. Tie predne svetla asi niesu dobry napad, ale zadne, preco nie.
ja som isty cas tiez uvazoval, ze si dam na auto 5cipe kolesa Wolks [pozor-nie WORKS] ktore budu matne a tmave, ale nus no co, "nieesuu loove na hovadiny"
Ked sa to paci Brekemu, tak vam to moze byt aj docela jedno, je to jeho auto, nie vase, a vy si mozte dat na auto to co si on nikdy neda, a tak isto to plati aj opacne.
Breke: Nepocuvaj ich, iste, maju vlasty nazor, a mozno sa ich napady budu paci viacerim ludom, ale urcite sa najdu aj ludia ktorim sa bude pacit tvoje a auto, a najdolezitejsie je, aby sa pacilo tebe, preto si si ho aj kupoval :wink:

nechcem nikomu protirecit, ani prudit alebo vyvolavat hadky, je to len moj osobny nazor, a stojim si za nim!

2štiky: myslel si asi kolesa Volks a nie Wolks ;)

btw: pekna e90 ... celkom by ma propvokovalo ta nevynahanat, isto by som si myslel, ze je to m3 ;) paradne si to spravil
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Pondelok, 13. Júla 2009, 09:50

alfi666 napísal:
Tie gumene koberce nevyhadzuj.... zidu sa na zimu ;) ... tiez mam na zimu cierne gumy a na leto kremovy velur ;)

tak mu poraď kde si kupoval ten krémový velúr..radil som to tam dať, ale neviem kde sa to dá kúpiť v normálnej cene :shock:

Breke
Autor témy
Auto: Bmw 318d (e90)

Pondelok, 13. Júla 2009, 14:43

btw: pekna e90 ... celkom by ma propvokovalo ta nevynahanat, isto by som si myslel, ze je to m3 paradne si to spravil

este neni ani zdaleka hotova..do konca jula ju budem mat hotovu na 80% potom mozte sudit :) zatial je len v zaciatocnej faze :)

tak mu poraď kde si kupoval ten krémový velúr..radil som to tam dať, ale neviem kde sa to dá kúpiť v normálnej cene

uz mi pisal kde ich kupoval :) tak tam skocim pozret....

stew > podla tohoto nick namu neviem kto si ..pozname sa ? daj blizsie info :)
a ja som to nikde netukol ...bol som na kopcianskej ...daval si nove znacky na auto a stary to do mna nacuval ...ale uz to mam opravene ...takze tak s tym trkvasom...
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Black Beatka :)
Obrázok

Stew

Utorok, 14. Júla 2009, 15:05

its me coconut bitch :P
BMW e28 520i ex :'(

BMW e34 525td ex :'((

BMW e39 525tds ex :'(((

BMW e46 320i

Breke
Autor témy

Utorok, 14. Júla 2009, 16:52

jaj tak :D to by ma ani nenapadlo ze teba by som takto stretol :D caf teda :)
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

Breke
Autor témy

Streda, 22. Júla 2009, 14:14

uz tuto sobotu bude na mojom aute urobenych vela vela zmien ...takze je sa naco tesit :) v sobotu vecer sem hodim aktualizaciu mojho auta...a bude zmeneny jak exterier tak interier :)
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife

Štvrtok, 23. Júla 2009, 12:27

ahoj, drzim ti palce... len pekne vylepsuj, ale ak sa mozem spytat preco ked diesel nie 330d... nebolo by treba chip a cenovo by si bol na tom istom

Breke
Autor témy

Štvrtok, 23. Júla 2009, 18:41

lebo tento som mal za dobru cenu a vynikajuci stav
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

Kelso
Auto: BMW E46

Štvrtok, 23. Júla 2009, 22:36

no videl som tvoje auto asi predvcerom na udernickej. zaposobilo :)
tie kolesa su otazka vkusu. ja by som siel skor do striebornych, mozno aj chromovanych (lesklych), taktiez by som dal strieborny ramcek okolo okien. hned by to bolo zivsie \:D/

Breke
Autor témy

Štvrtok, 23. Júla 2009, 23:08

lenze ja robim cele auto cierne... mam objednanu prednu ladvinku ciernu , cierny znak ,cierne svetla a vzadu cierny znak ..vnutro cierne karbonove pedale , karbonove madlo ..cierne mracitka..mal som mat aj cely interier karbonovy len to nechcu poslat z malaysie ci odkial ..takze nato budem musiet este pockat kym sa zohna novy dodavatel ...a cierne strmene na brzdy ..takze ziadny chrom ziadne strieborne kolesa...ani nic podobne ;) [-X [-X [-X [-X
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife

Piatok, 24. Júla 2009, 07:32

ak chces carbon intos tak napis Duffymu, on ti uz povie co a ako...

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 24. Júla 2009, 21:47

co tak tie strmene strieborne? :-k
.

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Sobota, 25. Júla 2009, 09:36

Mne sa paci tvoje auto. Extravagantne kolesa su pekne. Mna viac mrzi ta zakladna vybava lebo to sa ku BMW nehodi :!: Prajem vela stastnych km. 8)
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: SurrendeR a 24 neregistrovaných