... všetko o BMW ...
Breke napísal:no tie cierne svetla ani menit nebudem ...vela ludi povedalo ze by to bolo hlupost , ja som ani nepovedal ze to budem menit ...len ze to je zoznam veci ktore planujem asi vymenit ..preto som to dal aj sem aby ste mi poradili co mam a nemam menit....vidim ze predne svetla sa neoplati :) mozno by som zriesil tu ciernu foliu okolo svetiel ....to mi nepripada az taky zly napad a tie cierne svetla dozadu podla mna budu vyzerat super :/ ked budu vsetky doplnky do cierna ....
cierne rohoze ti vadia ?a ake by si tam dal ? tie strieborne ci ake su to mi pripadaju nevkusne k tomu autu ...cize aku farbu by si zvolil ?alebo aky druh ?
a tie kolesa mozno na obrazku nevyzeraju dobre, ale ludia co ich videli nazivo na aute ich chvalili , a aj tak maju tie kolesa asi mesiac a stali ma okolo 24tisic ...cize neplanujem ich predavat pod cenu len preto aby som kupoval dake ine ...ked sa mi tieto pacia jedine ze by sa nasiel kupec ktory ich kupi tak za 22litrov
existujú maslové velúrové koberce..neviem kde sa to dá kúpiť..skús platenú inzerciu..ale na leto jednoznačne velúr a svetlý k takému krásnemu interieru..no chcel by som vidiet tie kola na živo..vidím, že si z Petržalky, kde bližšie bývaš? ..možme dakedy skočiť na benzínku na seansu aspon pokukám Petržalka by sa mohla pridať svetla budú pekné aj tie čierne, keď už celé auto je ladené do čierna..ale daj helly..za kvalitu sa platí..už som sa to aj ja naučil
o 200% lepsie by to bolo s tymi bbs ciernymi, to suhlasim..
Breke napísal:prave pozeram ze BBS CH black je cena okolo 12.500sk - 15.000sk za kus ...cize minimalne 50tisic za vsetky 4ri kola...tak to ma odradilo)
chico69 napísal:heh, sranda že ako ťa tu všetci odradili od kolies - porád by si ich aj predať išiel![]()
asi by som mal aj ja zmiešané pocity ak by mi každý začal na niečo pindať - ale zas na začiatku sa ti páčili tak ..
ale tak trochu dávam za pravdu Breke-mu. Nie každý chce tolko vysoliť za kolesá - každý ma inde strop. Napr Duffy aj ty by si urite chcel BBS LM ale tiež si vravel že tá cena je trochu moc..
a také kola v Petržalke ... - hmm..aby to niekoho zbytočne neprovokovalo..