... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ
Kraj: Bratislavský

Re: moja e90

Štvrtok, 9. Júla 2009, 12:40

Breke napísal:
no tie cierne svetla ani menit nebudem ...vela ludi povedalo ze by to bolo hlupost , ja som ani nepovedal ze to budem menit ...len ze to je zoznam veci ktore planujem asi vymenit ..preto som to dal aj sem aby ste mi poradili co mam a nemam menit....vidim ze predne svetla sa neoplati :) mozno by som zriesil tu ciernu foliu okolo svetiel ....to mi nepripada az taky zly napad a tie cierne svetla dozadu podla mna budu vyzerat super :/ ked budu vsetky doplnky do cierna ....
cierne rohoze ti vadia ?a ake by si tam dal ? tie strieborne ci ake su to mi pripadaju nevkusne k tomu autu ...cize aku farbu by si zvolil ?alebo aky druh ?
a tie kolesa mozno na obrazku nevyzeraju dobre, ale ludia co ich videli nazivo na aute ich chvalili , a aj tak maju tie kolesa asi mesiac a stali ma okolo 24tisic ...cize neplanujem ich predavat pod cenu len preto aby som kupoval dake ine ...ked sa mi tieto pacia jedine ze by sa nasiel kupec ktory ich kupi tak za 22litrov

existujú maslové velúrové koberce..neviem kde sa to dá kúpiť..skús platenú inzerciu..ale na leto jednoznačne velúr a svetlý k takému krásnemu interieru..no chcel by som vidiet tie kola na živo..vidím, že si z Petržalky, kde bližšie bývaš? ..možme dakedy skočiť na benzínku na seansu aspon pokukám :lol: Petržalka by sa mohla pridať :roll: svetla budú pekné aj tie čierne, keď už celé auto je ladené do čierna..ale daj helly..za kvalitu sa platí..už som sa to aj ja naučil :oops:

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Júla 2009, 12:51

podla mna to vyzera zaujimavo s tymi kolami.. a kebyze prejdes vedla mna isto sa za tebou otocim.. o 100% lepsie ako s tymi povodnymi.. na zimu stacia, ale inak strasne onicom.. a posobia strasne male..
o 200% lepsie by to bolo s tymi bbs ciernymi, to suhlasim.. :wink:
inak krasne autko.. vela stastnych km.. a som zvedavy na dalsie upravy.. =D>
.

Breke
Autor témy
Auto: Bmw 318d (e90)

Štvrtok, 9. Júla 2009, 16:52

existujú maslové velúrové koberce..neviem kde sa to dá kúpiť..skús platenú inzerciu..ale na leto jednoznačne velúr a svetlý k takému krásnemu interieru..no chcel by som vidiet tie kola na živo..vidím, že si z Petržalky, kde bližšie bývaš? ..možme dakedy skočiť na benzínku na seansu aspon pokukám Petržalka by sa mohla pridať svetla budú pekné aj tie čierne, keď už celé auto je ladené do čierna..ale daj helly..za kvalitu sa platí..už som sa to aj ja naučil

maslove velurove koberce ??nevies kde by som to kupil ?daky link na online shop abo tak...
a velur je daky material ? lebo som otom este nepocul ...tak sa radsej spytam ako by som si mal domysliet ...
no som z petrzky ..byvam ako renault pri panonskej ceste...a ked bude seansa rad sa pridam ..
nooo tak v stredu mi dojde ladvinka a cierny znak ...a asi aj mracitka ...tak to vsetko hodim na karu ...potom chcem este tie cierne zadne svetla co som sem uz prihodil a strmene na cierno ...postupne to budem aktualizovat

o 200% lepsie by to bolo s tymi bbs ciernymi, to suhlasim..

to je mi uplne jasne , lenze pred tym som taketo kolesa nikde nenasiel a tieto teraz komu predam ...chapes dal by som ich aj lacnejsie vsak su mesiac stare ...ale kto ich kupi ...ak by som ich predal kupujem hned tie cierne BBS ... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Black Beatka :)
Obrázok

Breke
Autor témy

Štvrtok, 9. Júla 2009, 17:10

prave pozeram ze BBS CH black je cena okolo 12.500sk - 15.000sk za kus ...cize minimalne 50tisic za vsetky 4ri kola...tak to ma odradilo :o)
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Júla 2009, 18:22

ladvinka?? to nemyslis grill ci ano??
kua a auto mas takmer za melon ...a to ta neodradilo??!!??
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

Duffy

Štvrtok, 9. Júla 2009, 18:25

Breke napísal:
prave pozeram ze BBS CH black je cena okolo 12.500sk - 15.000sk za kus ...cize minimalne 50tisic za vsetky 4ri kola...tak to ma odradilo :o)

#-o

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW

Štvrtok, 9. Júla 2009, 19:21

heh, sranda že ako ťa tu všetci odradili od kolies - porád by si ich aj predať išiel :|
asi by som mal aj ja zmiešané pocity ak by mi každý začal na niečo pindať - ale zas na začiatku sa ti páčili tak ..

ale tak trochu dávam za pravdu Breke-mu. Nie každý chce tolko vysoliť za kolesá - každý ma inde strop. Napr Duffy aj ty by si urite chcel BBS LM ale tiež si vravel že tá cena je trochu moc..

a také kola v Petržalke ... - hmm..aby to niekoho zbytočne neprovokovalo..

Duffy

Štvrtok, 9. Júla 2009, 20:03

chico69 napísal:
heh, sranda že ako ťa tu všetci odradili od kolies - porád by si ich aj predať išiel :|
asi by som mal aj ja zmiešané pocity ak by mi každý začal na niečo pindať - ale zas na začiatku sa ti páčili tak ..

ale tak trochu dávam za pravdu Breke-mu. Nie každý chce tolko vysoliť za kolesá - každý ma inde strop. Napr Duffy aj ty by si urite chcel BBS LM ale tiež si vravel že tá cena je trochu moc..

a také kola v Petržalke ... - hmm..aby to niekoho zbytočne neprovokovalo..

jasan mas pravdu

Breke
Autor témy

Štvrtok, 9. Júla 2009, 22:25

no mne sa tie kolesa pacia stale ...a urcite si ich aj necham ..hentie sa mi pacili viac ale ta cena je pre mna az moc za kolesa...cize ostavam pri tychto ..nestretol som sa zo ziadnym negativnym ohlasom teda okrem tohto fora...v realy tie kolesa vyzeraju odost lepsie jak na fotkach ...ked dojdem na daky zraz mozte posudit ....zatial vas necham v tom ake su skarede :)
dneska to iste...dosiel som snim za znamimi a vsetkych zaujali tie kola... cize nechavam ...ak by tie bbs boli do 30 tak ich berem ..ale jak napisal chico kazdy ma svoj strop
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

alfi666

Piatok, 10. Júla 2009, 12:15

Tie kolesa su nezvycajne a urcite zaujmu... akurat sa podla nas nehodia na tvoje BMW... proste... aj auto je krasne.. aj kolesa.. len spolu im to akosi neladi 8-[
Tot moj skromny nazor :bmwball:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 10. Júla 2009, 12:40

sa mi to zda...alebo ,as zasterky na zadne kolesa...WOW
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

birki
Auto: 540iA touring

Piatok, 10. Júla 2009, 13:22

podla mna je to dobre tak ako je ... :) az na tie gumenne koberce. :bmwball:
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Breke
Autor témy

Piatok, 10. Júla 2009, 14:21

jop tie koberce davam co najskor prec :) vsak pockajte ked ho cele dorobim :) v priebehu mesiaca tam bude 90percent veci co chcem ..tak potom moze povedat ako sa lubi :)
Brekeho
Motorove
Wozidlo
Obrázok

alfi666

Piatok, 10. Júla 2009, 15:36

Tie gumene koberce nevyhadzuj.... zidu sa na zimu ;) ... tiez mam na zimu cierne gumy a na leto kremovy velur ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Štiky
Auto: ///M-Power

Piatok, 10. Júla 2009, 22:45

BlackMW-Mas konkurenta :lol:

nechajte ho chalani, kazdy mame vlastny vkus, preto sa aj na svete vyraba tolko roznych kolies. Keby sa vsetkym pacili tie iste, tak firma BBS by bola asi jedina na svete, a robili by sa Asi len BBS LM, a kolesa od Watannabe...
to auto bude extravagatne, a istym sposobom vynimocne. Tie predne svetla asi niesu dobry napad, ale zadne, preco nie.
ja som isty cas tiez uvazoval, ze si dam na auto 5cipe kolesa Wolks [pozor-nie WORKS] ktore budu matne a tmave, ale nus no co, "nieesuu loove na hovadiny"
Ked sa to paci Brekemu, tak vam to moze byt aj docela jedno, je to jeho auto, nie vase, a vy si mozte dat na auto to co si on nikdy neda, a tak isto to plati aj opacne.
Breke: Nepocuvaj ich, iste, maju vlasty nazor, a mozno sa ich napady budu paci viacerim ludom, ale urcite sa najdu aj ludia ktorim sa bude pacit tvoje a auto, a najdolezitejsie je, aby sa pacilo tebe, preto si si ho aj kupoval :wink:

nechcem nikomu protirecit, ani prudit alebo vyvolavat hadky, je to len moj osobny nazor, a stojim si za nim!
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných