FaMart napísal:V tomto prípade musím ísť mimo Bavariu. Plánujem 16 ventilovú 106ku, najlepšie rallye verziu
neviem mozno trepem, ale podla mna vyhadzane iSo so svorom vobec nie ne slabota ani medzi 2 litrovymi autami, ked este spriechodnis vyfuk a kupis nejaku sisku co ti v otackach da mozno 10 (optimisticky) budes mat auto so zadnym nahonom 150 ps a 950 kg (tolko vazila po kompletnej odtucnovacke kamosova 323 e30) to mas cca 160 koni na tonu, v kombinacii so svorom to musi ist ako moja 330ci, rozmyslal si na niecim takym?
Lebo to iSo sa ti bude aj tak predavat tazko a myslim si ze prave veci co vyhadzes pojdu na dracku.
Ta 106 je predohrab a v kopcoch si myslim ze zadny nahon ma navrch minimalne o 10 percent v akceleracii a tak isto ak nie viac v gripe.
Zasa ale nevieme ake su auta v kategorii do 2.0. Lebo iso v e30 aj e36 dokaze potrapit aj 320 v serii, pokial je v dobrej kodicii, a myslim ze to je kategoria atmosfer takze neviem ake nefukane auto by ti mohlo robit konkurenciu. Kategotia 1.6 je ba toto ovela horsia lebo existue Vtec v roznych hondach a ten ta potrapi ako nic ak pojdes do tej 106 Gti teda do 1.6. A to je holy fakt.
Okrem toho v kopcoch to nieje tak moc o litrovom vykone ako o vahe auta a schopnostiiach vodica. Plus tebe hra do karat ze sam vazis 5 kil tak ako ja

.