Romeo napísal:fúú peknááá :)
diky, ja som spokojny, tiez sa mi paci. po ttoto som bol asi 5 km od holandska. a reku ak nevyjde a nebude odpovedat img z webu tak som mal cestou, vlastne aj necestou, ale aby som nemeral cestu zbytocne pozretu este jednu v berline.
r.v.97, avus blau, 328 CiA, m paket od vyroby, vybava az na navigator ako mam a mala 115 t km, prvy majitel a tiez bola pekna, len kolesa sa mi moc nepacili ale tie by som vymenil., nemala taky volant, nemala drevo ani xenony. kolesa nemali ET ako potrebujem pre radost zo zivota.
ale nakoniec som bol spokojny s terajsim tak som sa nerubal do ziadneho berlina netrepal ale rovno domov. a pocas cesty som bol fakt prijemne prekvapeny co sa spotreby tyka. domov som prisiel bolo to cca. 1200 km som obisiel na 6,6 l/100 km podla BC a realna bola +/- totozna. jasne ze som neletel, lebo som bol unaveny lebo som siel, pozrel kupil, spravil znacky a hned siel domov, ale skoro stale som siel 120 - 140 kmh.
som spokojny. ale po pravde mi to aj staci, ale par koni naviac by som uvital. nejde to sice zle ale predtym ako som zriesil moje auto som pozeral na youtube akceleracie m3 a pod, takze v urcitych momentoch postradam vykon :)
ale to su uz len viac menej take ulety.