... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
sarvi
Autor témy
Auto: E46 330Ci
Kraj: Bratislavský

[E46 330Ci] Titansilber, Zaciatok...

Sobota, 15. Septembra 2012, 16:56

Caute

Tak nakoniec tak ako som asi rok-dva planoval som si konecne kupil e46tku. Presvedcil ma Robert Fico zo svojim skvelym napadom vycucat s ludi peniaze za prihlasovanie aut... A tak to bolo jasne teraz alebo nikdy :D a nikdy neprichadza do uvahy. Tak dostal som kontakt na Doda z Limbachu ktory nasiel, sprostredkoval a vybavil VSETKO. Touto cestou by som sa mu chcel znova podakovat a mozem len odporucit chalanisko sa vyzna. A urcite mu dakujem aj za tu vetu nekupuj si dvojliter kup si trojliter :-D No tak v rychlosti nasiel v cesku jednu e46 velice peknu s m-packetom, koza, alcantara strop, elektricke sedany, namakana hudba, mkove kolesa, jedine co mi tam chyba su vyhrievane sedany ale tak ozeliem :-) dneska sme sa pre nu vybrali rano a uz je doma pekne. Aute ide jak oci perfektny zvuk vsetko milujem ho. Ma to par chybyciek krasy ale to sa casom da dokopy... Rocnik 2001 predfacelift skoda ze to nie je cierne ale strieborna je tiez pekna. Nabehane 200k teda tak ukazuje palubak...

Veci ktore sa chystam spravit:
Skontrolovat komplet prednu a zadnu napravu vymenit vsetko co treba
Skontrolovat tlmice
Spravit geometriu
Brzdy + kvapalina
Dodo hovoril ze mu nejak divne stupaju otacky neviem co presne ale skontrolovat, opravit //DONE
Opravit central na vodicovych dveroch
Letne gumy //In Progress
Zimne gumy + elektrony
Elektrony su trochu odrane nieco s tym spravit
Stuplik na soferovych dveroch ide nejak nakrivo opravit
Diagnostika
Olej + vsetky filtre a vsetky mozne naplne od prevodovky az po vonavku do auta :D //ciastocne DONE
Vymenit nejake veci z interieru odrane tlacitka na volante atd...
Autoradio ma velky displej ale nesvieti takze skusit opravit alebo nove //In Progress
Dat dokopy nejak tu hudbu tipek porobil neviem jake kuzla s tapacirmi :D //In Progress
Chybaju tam nejake veka tak dokupit
Zadne svetla nemaju dekel tak kupit nove aj tak by som chcel radsej biele samozrejme LED
Short shift + nova paka
Skontrolovat vypis vybavi (zaujima ma ci je mpacket original alebo dorabany a co je dorabane) //DONE
Ceknut vsetky povymienane veci chcem vediet presne co tam mam...
Umyt vsetko :D interier,exterier,vycistit kozu,motorovy priestor... Dat prelestit a vsetko spravit nejakej firme a co nebude excelentne nastriekat.
Slnecne clony vyzeraju ako by boli precalunene a nie je to moc kvalitne spravene tak vymenit za original
Tesnenie na soferovych dveroch je uplne napadrt takze vymenit
Tapaciri pri oboch dverach sa odlepuje tak asi najlepsie vymenit...
Na prednom narazniku akoby chybal dole pri hmlovkach ten Grid alebo ako sa to vola proste ta sietka... Neviem ci tma ma byt alebo nie ten mpacket musim preverit... //DONE
LED Angel Eyes + zapojit tak aby svietili ked odomknem auto
Opraviť otváranie spolujazdcovho okna, pri stlaceni kombiku do druhej polohy sa nestiahne cele ale ostane stat ked ho pustim rovnako ako pri prvej
Autobateria //DONE
Sviecky //DONE
Shadow Line (original cierne list, cierny matny grid a ak existuje tak original)
Stahovanie pasov
Karbonove folie na vnutorne listy
LED Interier
Na zaver vycukrikovat:
Interier
Exterier
Batozinovy priestor
Motorovy priestor

No a dalej sa uvidi aj tak je na tom roboty uz teraz celkom dost ale ked to bude vsetko hotovu bude to cuker :-) Konecne mam svoju bawariu :-) Z toho co som napisal je jasne ze to nie je 100% cukrik ale jak mi financie dovolia a cas tak to bude skoro ako nove :D Urcite mi to nejaku tu dobu potrva uvidi sa aky bude progress... Vsetky veci hladom svetiel interieru a tak podobne original BMW a co sa tyka mechanickych casti sa uvidi. Samozrejme ak mate nejake rady pre mna tak vsetko mi sem nahadzte :-) Mozno donho nahadzem este nejake veci z mka budiky spatna ale skorej to asi necham tak ako to je.

Vybava:
VIN: WBABN51030JT66662
Type code: BN51
Type: 330CI (EUR)
E series: E46 (2)
Series: 3
Type: COUPE
Steering: LL
Doors: 2
Engine: M54
Displacement: 3.00
Power:170
Drive: HECK
Transmission: MECH
Colour: TITANSILBER METALLIC (354)
Upholstery: STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)
Prod.date: 2001-08-07

S169A ABGASNORM EU3: EU3 exhaust emissions standard
S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC): Dynamic stability control
S428A WARNDREIECK: Warning triangle and first aid kit
S439A INTERIEURLEISTEN: Interior trim finishers, matt chrome
S464A SKISACK: Ski bag
S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER: Sports seat
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE: Headlight cleaning system
S521A REGENSENSOR: Rain sensor
S522A XENON-LICHT: Xenon Light
S534A KLIMAAUTOMATIK: Automatic air conditioning
S660A RADIO BMW REVERSE: Radio BMW Reverse (C42)
S710A M LEDERLENKRAD: M sports steering wheel, multifunction
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN: White direction indicator lights
S861A AENDERUNG CODIERDATENSATZ: Data record without EOBD
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA: Retailer Directory Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR: On-board vehicle literature German
S926A ERSATZRAD: Spare wheel
S351A LM RAEDER/STERNSPEICHE 89: BMW LA wheel, star spoke 89
S458A SITZVERSTELLUNG ELEKTR.FAHRER/BEIF.: Electr. front seat adjustment
S473A ARMAUFLAGE VORN : Armrest front
S520A NEBELSCHEINWERFER: Fog lights
S548A KILOMETERTACHO: Kilometer-calibrated speedometer
S550A BORDCOMPUTER: On-board computer
S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM: Battery in luggage compartment
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH: Language version German

Nakoniec nejake tie fotky ale tie su len stiahnute z inzeratu...

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Skoda ze som neodfotil ako sme zastavili v strede cesty aby sme sa vystali a Dodo si zacal umyvat elektrony :D
Vidime sa na zraze :-)
Naposledy upravil/-a sarvi v Nedeľa, 2. Decembra 2012, 16:36, upravené celkom 5 krát.

dodoIPD
Auto: BMW

Re: [E46 330Ci] Titansilber, Zaciatok...

Sobota, 15. Septembra 2012, 17:05

:thumbup:

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Sobota, 15. Septembra 2012, 18:57

parádna kára a vôbec si nelám hlavu nad tým, že je to strieborné. Budeš mať menej roboty s umývaním, lebo to na tom tak neni vidno tu špinu špinavú. =D>
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Sobota, 15. Septembra 2012, 19:37

Tak predsa len ste zobrali, čoskoro bude môj príbeh 330ci :thumbup:
Je to proste TOP :D

Držím palce.
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 15. Septembra 2012, 21:01

fajn autiak kola mu idu... s tou striebornou je to pravda,ja mam cierne a to je hned zaprasene...
12218

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 15. Septembra 2012, 21:35

krásne auto, palec hore :thumbup:
strieborná? veď aj Semir mal rovnakej farby auto, nemôže to byť zlé :lol: aj keď raz sa mi stalo pred hypermarketom, že som chcel otvoriť cudzie auto :oops:

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Sobota, 15. Septembra 2012, 21:59

fox1k napísal:
krásne auto, palec hore :thumbup:
strieborná? veď aj Semir mal rovnakej farby auto, nemôže to byť zlé :lol: aj keď raz sa mi stalo pred hypermarketom, že som chcel otvoriť cudzie auto :oops:

Moje hehehehe :lol: :lol: :lol:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

sarvi
Autor témy

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 15:50

Pani pri prihlasovani auta som mal najvacsiu smolu aku som len mohol mat a sice problem s KOckou takze auto si mesiac postalo u chlpatych. Nastastie to nie je lopata takze konecne je spat a hned poputovalo do servisu na nejake tie zakladne veci co bolo hned treba a hned je citit ze to ide lepsie sviecky samozrejme napadrt... bateria nejakej jej drbalo tak dosla nova BOSCH 80tka a najvacsia sranda nejaka podtlakova hadica bola utrhnuta a nedrzali mi dobre otacky teraz je tam zatial len s paskou prichitena no drzi a auto hned zere menej asi o 2 litre nestupa mu tak rapidne spotreba a otacky drzia normalne :) Akurat jedne problemik sa vyskitol :D Ked nastartujem auto tak mi svieti kontrolka baterie na cerveno neviem preco a ked pridam plyn poriadne tak to vypne... Dufam ze je to tym ze je nova... Ak by ste o tom nieco vedeli tajte prosim vediet. No a uz som si aj trosku upravil topic co chcem este spravit na aute a je tam toho fakt dost :D A stale ho nemam prihlasene ale to by uz tento alebo butuci tyzden mohlo byt done len ma zdrzali ty fizli... tak dufam ze uz to pojde vsetko bez problemov a len k lepsiemu lebo uz som skoro plakaval po nociach :D

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 21:13

s tým ti nepomôžem ale autíčko ti pochválim lebo vyzerá fakt pekne aj keď vidno že sú s ním menšie problémiky prajem pevné nervy aby sa to vyriešilo :)
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

sarvi
Autor témy

Nedeľa, 2. Decembra 2012, 23:21

Tak su tu nejake male technicke nedostatky ale nie su to nejake drahe opravi len zopar detailov a ked to bude hotove tak potom vpodstate len vycackanie auta aby vyzeralo tak ako chcem co bude trosku drahsie :D

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Utorok, 4. Decembra 2012, 19:32

Tá batéria to je alternátor, už bude dosluhovať, takže treba čo najskôr repas alebo nový :wink:

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo

Utorok, 4. Decembra 2012, 21:02

interier mas luxusny :thumbup:

mara32
Auto: BMW 318 TDI

Piatok, 11. Januára 2013, 17:20

sarvi napísal:
Pani pri prihlasovani auta som mal najvacsiu smolu aku som len mohol mat a sice problem s KOckou takze auto si mesiac postalo u chlpatych. Nastastie to nie je lopata takze konecne je spat a hned poputovalo do servisu na nejake tie zakladne veci co bolo hned treba a hned je citit ze to ide lepsie sviecky samozrejme napadrt... bateria nejakej jej drbalo tak dosla nova BOSCH 80tka a najvacsia sranda nejaka podtlakova hadica bola utrhnuta a nedrzali mi dobre otacky teraz je tam zatial len s paskou prichitena no drzi a auto hned zere menej asi o 2 litre nestupa mu tak rapidne spotreba a otacky drzia normalne :) Akurat jedne problemik sa vyskitol :D Ked nastartujem auto tak mi svieti kontrolka baterie na cerveno neviem preco a ked pridam plyn poriadne tak to vypne... Dufam ze je to tym ze je nova... Ak by ste o tom nieco vedeli tajte prosim vediet. No a uz som si aj trosku upravil topic co chcem este spravit na aute a je tam toho fakt dost :D A stale ho nemam prihlasene ale to by uz tento alebo butuci tyzden mohlo byt done len ma zdrzali ty fizli... tak dufam ze uz to pojde vsetko bez problemov a len k lepsiemu lebo uz som skoro plakaval po nociach :D

Ahoj....mne baterka zasvietila, pocas jazdy auticko zdochlo, nastartovalo az na novu bateriu, ta povodna sa nedala rozbehnut ani cez kable....dali sme sice novu bateriu,ale po 15km sa mi zasa rozsvietila kontrolka, zasli sme do servisu....a mam vadne dobijanie....Takze si to radsej daj skontrolovat skor, aby si tak ako ja neostal trcat niekde na ceste....pekny den....

aurora
Auto: BMW E36 316i

Pondelok, 4. Marca 2013, 22:28

Toto je autisko ! \:D/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných