chalanisko z klubu to ma tieš na e39 zakrity ten gril a pomaha to trochu ku zohriatiu ale zasa sa to neprehrieva nečudujem sa ti že si ho na prvypohlad nespoznal typicke črty (ladvinky,znak) bmw su zakrite
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
tak keby som uz urobil tu chybu ze si kupim e36 tds tak by som radsej zakryl chladic ako masku...nech to auto aspon zvonku vyzera normalne
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
dogg88 maš presne pravdu urobil som chybu že som si kupil tds ale tak hadam to rapenie trošku povoli i ked štartuje na brnk problem je v čerpadle ale tak nieje to aš tak hrozne zatial je to pohode ale najradšej by som bol lpg to by bolo super uvidim bol to prvotny napad stym zakritim ladviniek