... všetko o BMW ...
bendy252 napísal:u mna vydrzali 18ky jednu sezonu a siel som do 17iek.tiez mam auto ako daily
Peto24 napísal:diky, aj mne sa tieto vzdy najviac pacili z OEM kolies...som rozmyslal dat take iste na moju F31 ale ked ze xDrive nebudem to kurvit inym ET...najdem nejake ine a zrejme aj vacietie kolesá vyzerajú na ňom fakt dobre :) som zvedavý na nový príbeh
PeqpeK napísal:fuuuha tak to je iny masaker...a to sa ti podarilo takto prerobit tym ze ti ho ukradli alebo to vazne ze len do servisu? znie to dost tragicky od cloveka, ktory radi ludom pri kupe jazedniek a ma taku dobru reputaciu ako ty...Nic si z toho nerob, do mojho slo 11k za 1rok, v ktorom jazdilo asi 9mes, lebo zbytok travilo na zdvihaku :) pred kupou som odhalil investicie za cca 1,5 a zbytok boli nepredvidatelne nahle smrte
Slavino napísal:Nie je to tragicke, s klasse ma extremne drahe nahradne diely a vyssiu poruchovost, to vie kazdy. Hold predpovedat kedy ti umrie elektronika prevodovky alebo hydraulicky podvozok to sa proste neda :)fuuuha tak to je iny masaker...a to sa ti podarilo takto prerobit tym ze ti ho ukradli alebo to vazne ze len do servisu? znie to dost tragicky od cloveka, ktory radi ludom pri kupe jazedniek a ma taku dobru reputaciu ako ty...
Fuxxo napísal:peqpek: tak ked sa jedna o S-kladu neni sa co cudovat.. uz len ten podvozok kludne moze stat polovicu z toho co si napisal
Fuxxo napísal:Hehe sam by som ho lepsie neopisaljojojooooooj :-) no minule som tvoju polovicku stretol v dedine oproti a to auto vyzera strasne kruto, v tej ciernej farbe, v pakete a pri zemi, velmi agresivny vyzor :-) je to paradne vozenie :-)
do servisu ale islo dost ty vole :-O
peqpek: tak ked sa jedna o S-kladu neni sa co cudovat.. uz len ten podvozok kludne moze stat polovicu z toho co si napisal