... všetko o BMW ...

fuha, chcel by som skusit, vie ist aj inak ako bokom ?
  fuha, chcel by som skusit, vie ist aj inak ako bokom ?dedo1 napísal::shock:
fuha, chcel by som skusit, vie ist aj inak ako bokom ?
 ), uz vela pretekarov sa do toho posadilo a potom vychladli
 ), uz vela pretekarov sa do toho posadilo a potom vychladli  
 krásna práca, krásna motokára
  krásna práca, krásna motokára .. raz som videl chalana ako dal taku motokaru jarmokovu cez "strechu" odvtedy mam pred tym troska respekt
 .. raz som videl chalana ako dal taku motokaru jarmokovu cez "strechu" odvtedy mam pred tym troska respekt 
 jeden znamy ma nieco podobne v garazi.. to je zabijak toto
 jeden znamy ma nieco podobne v garazi.. to je zabijak toto   

(cize mam trosku casu), tak som na prvy stranu doplnil par info co sa na aute pocas roka robilo (nic zasadne
 (cize mam trosku casu), tak som na prvy stranu doplnil par info co sa na aute pocas roka robilo (nic zasadne   ) aby mal tento pribeh ako-taky vyznam ...
 ) aby mal tento pribeh ako-taky vyznam ... 
											 ???
 ??? , hlbsie som to neskumal, ze kde moze byt zrada, ale jedna z moznosti by mozno bola nahrat novsi soft do auta (i ked to tiez nie je vseliek ako som tak cital
, hlbsie som to neskumal, ze kde moze byt zrada, ale jedna z moznosti by mozno bola nahrat novsi soft do auta (i ked to tiez nie je vseliek ako som tak cital   )
 ) Neviem prečo som si nevšimol skôr že si z LC aj keď podľa motokáry som už videl tvoj príbeh. Ak by si mal niekedy záujem posting.php?mode=reply&f=9&t=68955 kukni sem 28.12.2013 bude last in 2013 ak by si chcel každý je vítaný.
 Neviem prečo som si nevšimol skôr že si z LC aj keď podľa motokáry som už videl tvoj príbeh. Ak by si mal niekedy záujem posting.php?mode=reply&f=9&t=68955 kukni sem 28.12.2013 bude last in 2013 ak by si chcel každý je vítaný.
 , ale zajtra prasim na chatu (povodny plan bol aj lyzovat
 , ale zajtra prasim na chatu (povodny plan bol aj lyzovat  ) takto aspom rano nebude dilema, ci kupit skipas alebo sa na to rovno vykaslat
 ) takto aspom rano nebude dilema, ci kupit skipas alebo sa na to rovno vykaslat  
 ale tak máš aj tak iný program aj druhý člen mal ísť lyžovať ale ani neviem čo ide robiť ale tiež nepríde. Ale tak aspoň vieš že aj tu na juhu dačo také je a že ak budeš mať čas a chuť tak môžeš sa dobenúť pozrieť
 ale tak máš aj tak iný program aj druhý člen mal ísť lyžovať ale ani neviem čo ide robiť ale tiež nepríde. Ale tak aspoň vieš že aj tu na juhu dačo také je a že ak budeš mať čas a chuť tak môžeš sa dobenúť pozrieť   
 ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)