Tak a touring zase brazdi cesty uz pod kapotou z M52B25

sponzorom motora bol HAZARD celkovo vymena motora a vsetkeho okolo toho trvala 3 dni v piatok v noci sa vybral motor v sobotu sa vlozil novy v pondelok sa chcelo startovat lenze niekto si vsimol prasknutu prirubu termostatu ..objednala sa nova a cakalo sa kym dojde ..a dneska nastal ten den znovu som nastartoval a ten zvuk 6 valcovej M52ky hmm ... krasa...

zase sa vela veci vymenilo ako ..novy klinovy remen, olej + filter, termostat, priruba, nove sviecky, nova vrtula, visko spojka no a nove hmlovky ktore pojdu na auto neskor to ma cas samozrejme jedna je depo druha tyc
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
nevadi .. motor jazdi mam za sebou zatial prvych cca 35 km a som spokojny prve pocity boli asi taketo

jak som sadol nastartoval a ulne iny zvuk ako m50ka hned po starte jaze cooo ti jebee parada sadnem pohnem sa vychadzam z brany pocity hmm coja veem ze nic moc... vysiel som na hlavnu zoslapol plyn a ze waaa do picee jak to idee ..oproti tej zdochnutej 50 konovej M50ke je to mega rozdiel :) fotky vela nemam ale radost z jazdy je znovu na mieste